ŞİMŞEK, 3 PUANI 3 GOLLE ALDI: 3-0

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 10.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor’u konuk etti. Orta hakem Turgut Doman’ın başlama düdüğünü çalmasıyla birlikte seyircisinin müthiş tezahüratıyla oyuna başlayan Adana Demirspor, Konyaspor karşısında ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince soyanma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda bambaşka bir Adana Demirspor vardı. Ne istediğini bilen, rakibinin hatalarından iyi yararlandılar. Mavi-Lacivertliler’in gollerini 54 ve 90+3.dakikadlarda M’baye Niang ile 80.dakikada Mario Balotelli kaydetti. Bu sonucun ardından Adana Demirspor puanını 20’ye çıkartarak üçüncülükteki yerini korumuş oldu. M’baye Niang attığı iki golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken, Mario Balotelli de bu takım için ne kadar değerli olduğunu attığı golle göstermiş oldu.

Mavi-Lacivertliler, 90 dakikanın sonunda %62 topla oynadı. Adana Demirspor rakip kaleyi 15 kez yokladı, Konyaspor ise maç içinde 14 şut attı. Adana Demirspor 422 başarılı pas yaparken, konuk ekip ise 228 başarılı pasta kaldı.  Mavi-Lacivertliler bu galibiyetle, evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Adana Demirspor, oynanan 10 karşılaşmanın 6’sını kazanırken 2 beraberlik ve 2 yenilgi kaydetti. Mavi-Lacivertliler, Avrupa kupalarında da deplasmanda oynadığı maçları kazanamadı. Avrupa’da 3 deplasmana çıkan Adana Demirspor 2 kez mağlup olurken, 1 kez de beraberlik aldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor