ŞİMŞEK, ALANYASPOR’U 4-0 YENDİ

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Ali Şansalan (***), Mehmet Kısal (***), İlker Takpak (***)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir (***), Yusuf Sarı (***) (Dk.81 Abdurrahim Dursun ***, Jonas Svensson (***), Semih Güler (***), Andreaw Gravillon (***), Nani (***) (Dk.72 Arber Zeneli ***), Younes Belhanda (***) (Dk.72 Tayfun Aydoğan ***), Benjamin Stambouli (***) (Dk.71 Dorukhan Toköz ***), Emre Akbaba (***), Yusuf Sarı (***), Mario Balotelli (****) (Dk.61 M’baye Niang ***)

CORENDON ALANYASPOR: Yusuf  Karagöz (*), Fidan Aliti (*), Furkan Bayır (*), Yusuf Özdemir (*), Loide Augusto (*), Efecan Karaca (*) (Dk.62 Carlos Eduard *), Joao Novais (*) (Dk.70 Anderson Silva *), Nicolas Janvier (*), Richard Candido (*) (Dk.81 Leroy Fer *), Oğuz Aydın (*) (Dk.62 Florent Hadergjonaj *), Sergio Cordova (*) (Dk.81 Pione Sisto *)

GOLLER: Dk.30 ve 47 Mario Balotelli, Dk.71 Younes Belhanda, Dk.87 Tayfun Aydoğan (Yukatel Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Ertaç Özbir, M’baye Niang(Yukatel Adana Demirspor), Loide Augusto, Joao Novais, Carlos Eduardo (Corendon Alanyaspor)

Adana Demirspor, hafta içi karşılaştığı Beşiktaş karşılaşmasında 4-2 galip ayrılarak çıktığı Alanyaspor karşısında da müthiş oyununu 4 golle süsledi. Transferin son gününde takıma katılan Mario Balotelli 30 ve 47.dakikalarda ttığı iki golle yıldızlaşırken, takımın diğer gollerini ise 71.dakikada Younes Belhanda, 87.dakikada da Tayfun Aydoğan kaydetti. Maçın bir diğer kahramanı ise 3 asistle oynayan Yusuf Sarı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça başlayan taraf Adana Demirspor oldu.

3.dakikada kazanılan köşe vuruşunu kullanan Younes Belhanda’nın gönderdiği topa kimse dokunamadı.

15.dakikada Adana Demirspor atağında Mario Balotelli, kafa vuruşundan sonuç alamadı.

23.dakikada Mario Balotelli bir kez da Corendon Alanyaspor kalesini yoklasa da sonuç çıkmadı.

30.dakikada Adana Demirspor 1-0 öne geçti. Yusuf Sarı’nın pasını çok iyi değerlendiren Mario Balotelli kafa vuruşuylu topu filelere gönderdi.

42.dakikada Adana Demirspor’da bu sefer şutu çeken Yusuf Erdoğan oldu. Bu futbolcunun şutu savunmadan döndü ve ilk yarı da ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Adana Demirspor golle başladı. Yine Yusuf Sarı’nın pasında topla buluşan Mario Balotelli düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve durumu 2-0’a etirdi.

61.dakikada Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. İki golün sahibi Mario Balotelli’nin yerine M’baye Niang, Benjamin Stambouli’nin yerine de Dorukhan Toköz oyuna dahil oldu.

62.dakikada bu sefer Corendon Alanyspor  iki oyuncu değişikliğine gitti. Efecan Karaca oyundan çıkarken, Carlos Eduard oyuna girdi. İkinci oyuncu değişikliği Oğuz Aydın’ın yerine de Florent Hadergjonaj oyuna dahil oldu.

71.dakikada Adana Demirspor’un üçüncü golü geldi. Mario Balotelli’nin gollerinin pasını veren Yusuf Sarı bu kez topu Younes Belhanda ile buluşturdu. Belhanda düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak durumu 3-0 yaptı.

72.dakikada Luis Nani ile Younes Belhanda oyundan çıkarlarken, yerlerine Arber Zeneli ile Tayfun Aydoğan oyuna dahil oldular.

81.dakikada Adana Demirspor’da Yusuf Erdoğan oyundan çıkarken Abdurrahim Dursun oyuna giren isim oldu.

87.dakikada Adana Demirspor farkı 4’e çıkardı. İkinci yarıda oyuna giren M’baye Niang’ın asistini çok iyi değerlendiren Tayfun Aydoğan topu filelerle buluşturarak durumu 4-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor