ŞİMŞEK, ALANYASPOR’U BEKLİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 21.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 15 günlük aradan sonra tekrar taraftarlarının önüne çıkacak olan Mavi-Lacivertliler de tek hedef galibiyet. Taraftarların da bugünkü maça büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.  Bugünkü maçta Adana Demirspor’un en büyük kozları son maçlarda attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kuran Cherif Ndiaye ile hırçın olmasına rağmen oynadığı zaman takımı da oynadan Belhanda olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bugün saat 21.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göcek yönetecek. Hüseyin Göcek’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yaparken karşılaşmanın 4. Hakemi de Fatih Tokali olarak belirlendi. Geçen haftayı bay geçiren Adana Demirsporlu futbolcular, 15 günden beri Alanyaspor maçını bekliyor.  Antrenmanlarda oldukça istekli ve arzulu gözüken futbolcular, taraftarların da desteğiyle bu maçı kazanacaklarını ve hedeflerine biraz daha yaklaşmış olacaklarını söylediler. Alanyaspor maçının biletlerini 4 Mayıs Perşembe günü akşamından itibaren satışa çıktığı ve büyük rağbet gördüğü belirtildi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella son yapılan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Uzun bir ara verdik. Bu arada futbolcularımız antrenmanlardaki performanslarıyla beni çok mutlu ettiler. Bugün de 15 günlük aradan sonra taraftarlarımızla tekrar bir aradayız. Evimizde oynadığımız son Yukatel Kayserispor maçında taraftarlarımıza çok zevkli ve heyecanlı bir maç izlettik. İlk yarısının gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan ikinci yarıdaki güzel oyunumuzla sahadan 5-3 galip gelerek taraftarlarımıza evlerine mutlu göndermiştik. Bugün de çok iyi mücadele ederek hakemin bitiş düdüğüyle birlikte sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarlarımızı bir kez dah aevlerine mutlu göndermek istiyoruz” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor