ŞİMŞEK, ALANYA’YA BUGÜN GİDİYOR

Trendyol Süper Lig’in 26.haftasında Corendon Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor’da maçın hazırlıkları devam ediyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi. Adana Demirspor-Alanyaspor maçı Alanya Oba Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanacak.

Son antrenmandan sonra bugün Alanya’ya hareket edecek olan Mavi-Lacivertliler, çok umutlu olduklarını söyledi. Teknik Direktör Hikmet  Karaman antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Geldim geleli takımla birlikte galibiyet hasreti yaşıyorum. Bazı maçlarda iyi oynadığımız bölümler oluyor onda da son vuruşlarda beceriksizlik yaşadık. Son Kasımpaşa maçında ikinci yarıda oyuna aldığım Balotelli’nin gol atması beni oldukça sevindirdi. Böyle futbolcular gol atınca daha iyi duruma geliyorlar. Pazar günkü maçta da bir aksilik olmaz ise ilk onbirde oynatmayı düşünüyorum. Alanyaspor da son maçında deplasmanda Fenerbahçe gibi bir  takımdan puan alarak bize karşı çok moralli çıkacaklar. Biz de artık bu kötü gidişata dur demek istiyoruz. Güzel bir maç bizleri bekliyor, gülen tarafın biz olacağına inanıyorum” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, PFDK tarafından kendisine verilen 1.1 milyon TL’lik cezaya tepki göstererek, TFF’ye yayın ihalesi göndermeşi yaptı. Başkan Murat Sancak, Kasımpaşa maçının ardından hakeme yönelik soyunma odasında yaptığı hareket ve medyada yaptığı açıklamalar nedeniyle 1 milyon 78 bin TL para cezası aldı. Ayrıca Sancak, yaklaşık 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Murat Sancak sosyal medya hesabından, “Evet yine ceza aldık, 162 gün 1 milyon 078 bin TL, rahat olalım bu ödediğimiz ve ödeyeceğimiz ceza tutarları yayın ihalesinde eksik kalacak rakamı tamamlanacağından dolayı mutluyuz, huzurluyuz, eyvallah TFF sağolun varolun elinizi ağır tutmayın demiştim, beni kırmadığınız için müteşekkirim, sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı. Corendon Alanyaspor-Yukatel Adana Demirspor maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Ali Tuna yapacak. Ömer Tolga Güldibi de maçın dördüncü hakemi olarak görevlendirildi.  (HABER: MEHMET APAYDIN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor