Şimşek Altınordu’ya bileniyor

Adana Demirspor, ligin 23.haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Altınordu ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Altınordu maçının hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertli ekip ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladığı antrenmanda düz koşu gerçekleştirdi. Pas organizasyonları ve şut çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışmalarıyla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, tek hedeflerinin Altınordu’yu yenip tekrar çıkışa geçmek istediklerini söylediler.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker de antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, “Kimsenin endişeşi olmasın, 1 maç ile iddiayı kaybettik diye bir şey yok. Altınordu maçında o istekli, arzulu oyunu devam ettirmeye çalışacağız. Seyircinin olmaması bizim için bir dezavantaj. Seyircimize alışmıştık ama yapacak bir şiy yok. Bu maçta istek ve arzuyla sahada olmamız lazım. Bu haftadan sonra 6 günde 3 maç yapacağız, fikstür böyle. Bunu böyle atlatmamız lazım. Belik birileri 7 günde 3 maç oynayacak. Program yapılmış biz de buna uyacağız” dedi. Bu arada Adana Demirspor-Altınordu maçını yönetecek hakemde belli oldu. Maçı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor