ŞİMŞEK, ASLAN’A BİLENİYOR

Adana Demirspor, ligin 8.haftasında kendi evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Milli ara verilmesinden dolayı futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından toplanarak Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti.

Milli maçlar sebebiyle verilen aradan sonra Galatasaray ile Adana’da karşılaşacak olan Adana Demirspor’da sakat futbolcuların durumu hakkında Başkan Murat Sancak’tan açıklama geldi. Bilindiği gibi Mavi-Lacivertliler’de Henry Onyekuru, Emre Akbaba ve Younes Belhanda forma giyiyor. Akbaba ve Belhanda’nın Galatasaray maçında forma giyemeyeceği iddia edilmişti. Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Henry Onyekuru hariç hepsi sapasağlam. Onyekuru da Galatasaray maçına yetişecek” ifadesini kullandı. Bilindiği üzere Henry Onyekuru, Nijerya Milli Takımı’nın kadrosundan sakatlığı sebebiyle çıkarılmıştı.

Adana Demirspor’da zorlu Galatasaray maçının haızrlıklarını moralli şekilde sürdürürken Onyekuru seferberliği de sürüyor. Çıktığı 7 maçta 2 gol, 2 asistlik performans  ortaya koyan Nijeryalı yıldızın sakatlığı var ve bu maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Onyekuru’nun yanı sıra Emre Akbaba, Belhanda ve Ndiaye gibi isimler de eski takımlarına karşı oynayacka. Taraftarlar bu mücadeleyi sabırsızlıkla beklerken, karşılaşmanın biletleri çıktığı gün tükenmişti. Yeni Adana Stadı’nda 32 bin Adana Demirspor taraftarı takımına destek verecek. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor