ŞİMŞEK, BAŞAKŞEHİR’İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Adana Demirspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Adana Demirspor’da Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues’in ayrılmasından sonra takım içindeki diziliş de değişecek. Mavi-Lacivertliler’de sol kanatta yine Yusuf Erdoğan’ın oynaması beklenirken, 10 numara pozisyonunda ise Emre Akbaba’nın oynaması bekleniyor. Emre Akbaba’nın bu pozisyona uzak olmadığı ve eski takımlarında da bu pozisyonda oynadığı biliniyor. Emre Akbaba’nın pozisyonuna da Dorukhan Toköz’ün geçmesi bekleniyor. Yusuf Erdoğan da Kevin Rodrigues’in takımdaki yerini kaybetmesinden sonra devamlı sol bekte görev yaptı. Bu değişiklikler takımda nasıl bir etki yapacak merak ediliyor. Serkan Damla’nın Başakşehir maçında nasıl bir onbirle çıkacağı ve hangi futbolcuyu hangi mevkide oynatacağı da büyük merak konusu oldu.

Öte yandan Adana Demirspor’da gidenlerin yanı sıra gelenlerin de olduğu gözlendi. Buna göre Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues’in takımdan ayrılmasından sonra para sorunları çözülen M’Baye Niang, Pappe Cisse ve Andreaw Gravillon’un takımda kalmaları da kesinleşti. M’Baye Niang’ın hala Adana’ya gelmemesi kafalarda soru işareti oluştursa da Adana Demirspor yönetimi futbolcuyu Adana’ya davet etti. Pappe Cisse ile Andreaw Gravillon takımın çalışmalarında yer aldılar. Transfer döneminde Hırvatistan 1.Lig ekiplerinden Osijek takımına kiralık olarak gönderilen Kuzey Makedonyalı stoper Jovan Manev geri çağrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sezon başında Hırvatistan’ın NK Osjijek kulübüne kiraladığımız ve sözleşmesinde geri çağırma maddesi yer alan oyuncumuz Jovan Manev Adana’ya gelerek takımımızla birlikte antrenmanlara başlamıştır” ifadesi yer aldı. Manev, NK Osjiek’te bu sezon 8 maçta forma giydi. Adana Demirspor’la 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Jovan Manev’in güncel piyasa değeri 600 bin Euro.

Diğer taraftan iki sezondur Adana Demirspor’da yakaladığı olumlu ivmeyle mill itakıma kadar yükselen Yusuf Sarı için hala transfer iddiaları bitmiyor. Piyasa değerini her geçen gün yükselten Yusuf Sarı, ekonomik olarak zor günler geçiren kulübüne ciddi bir bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrılması bekleniyor. Milli takımda eski hocası Vincenzo Montella yönetiminde daha çok süre alan ve bunu iyi değerlendiren Yusuf Sarı, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Fransa’nın önde gelen kulüpleri Rennes, Marsilya ve Olimpik Liyon Yusuf Sarı için Adana Demirspor ile anlaşmaya hazır. Rus ekibi Zenit de başarılı kanat oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor. Adana Demirspor formasıyla 54 maçta forma giyen milli futbolcu, skora 9 gol ve 15 asist ile katkı sağladı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor