ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ’I GÖZÜNE KESTİRDİ

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de İstanbul’da Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Beşiktaş-Adana Demirspor maçını Ali Şansalan yönetirken, Mehmet Kısal, Kamil Çetin yardımcılıklarını, Kadir Sağlam da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş-Adana Demirspor maçına atanan Ali Şansalan için sessizliğini bozdu. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “Perşembe günü oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklanın. Hakem şu bu açıklamaları bir tarafa bırakın. İnşallah her iki taraf için güzel bir maç olur. Spor severlere zevkli bir maç izlemiş olurlar” ifadelerini kullandı. Geçen  sezon Adana’da oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmasını yöneten Ali Şansalan’ın Mavi-Lacivertli takımın 2 golünü iptal etmiş ve 1 de penaltısını vermemişti.

Diğer taraftan Adana Demirspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Mavi-Lacivertliler, gözünü Milan’da kiralık oynayan Chelsea’li oyuncu Tiemoue Bakayoko’yu dikti. Edinilen bilgilere göre Mavi-Lacivertliler’in hedefinde Tiemou Bakayoko var. Ön libero ve merkez orta sahada oynayabilen Tiemoue Bakayoko’yu gözüne kestiren Vincenzo Montella, yönetime olumlu rapor verdi. Chelsea, Bakayoko’nun bonservisine 40 milyon euro ödemiş; yetersiz görünce de Milan’a kiralamıştı. Serie A ekibi Milan’da  kiralık olarak forma giyen Bakayoko, burada da yeteriince forma şansı bulamıyor. İlerleyen süreçte de oynaması zor görünen Fildişi asıllı Farnsız oyuncu, kariyerinde bir kez Fransa Milli Takımı forması giymişti.

Çıtayı yükselterek yarışa ortak olmak isteyen Adana Demirspor, transferde kesenin ağzını açacak. Mavi-Lacivertliler bu doğrultuda dünyaca ünül bir yıldızı transfer etmek için harekete geçti. Kadrosunda Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Kevin Rodrigues gibi yıldız isimleri bulunduran Adana Demirspor, geçtiimiz sezon da Mario Balotelli’yi kadrosuna katmıştı. Sezon başında Balotelli 2.6 milyon Euro’ya Sion’a gitmişti. Adana Demirspor yaptığı açıklamada, “Futbolcumuz Mario Balotelli’nin 2 milyon 620 bin avro karşılığında Sion’a transferi konusunda anlaşıldı. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulubünde başarılar dileriz” denilmişti.  (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor