ŞİMŞEK BOLU YOLCUSU

Adana Demirspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün Bolu’ya geçmesi bekleniyor. Mavi-Lacivertlilerde devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İsmail Aissati sakatlandı. Aissati’nin arka adalesinde yaşadığı zorlanam nedeniyle Boluspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Bu arada, takıma tekrar katılan Berk Yıldız antrenmanlara başladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bursaspor karşısında aldığımız mağlubiyeti inşallah Boluspor karşısında telafi edeceğiz. Yolun başında bu mağlubiyeti almak bizi üzüyor ama ders almamız gereken konular var. Şapkamızı önümüze koyduk, analizlerimizi yaptık, oraya galibiyet için gidiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Adana Demirspor şampiyonluğa oynayan bir kulüp, bunu başaracak kapasite ve takıma sahibiz” diye konuştu. Diğer taraftan yarın saat 16.00’da oynanacak Boluspor-Adanaspor maçını Alper Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını ise Baran Eraslan ve Gökhan Barcın yapacak.

Öte yandan Şimşekler Grubu tribün lideri Aydın Çakay yaptığı açıklamada, “Murat Sancak hepimize taze kan, hepimize umut olmuştur. Geldiği günden itibaren gerek yaptığı açıklamalarla, gerek faaliyetleriyle, yıllardır omzumuzda yük olan sahipsizliğimizi bizlere unutturmuş, 26 yıllık özlemin kararttığı hayallerimize ışık tutmuştur. Artık geçmişte tek yürek olarak taşıdığımız değerleri geri getirme vaktidir. Ve bunu amatör ruha dönerek kazanacağımızı düşünüyorum. 90’lardaki Şimşekler Grubu ruhuna döneceğiz” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor