Şimşek bugün sahaya iniyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin muhtemel başlama tarihinin Haziran ortası olarak açıklamasından sonra ligde 4.sırada bulunan Adana Demirspor da hazırlıklara başlıyor.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cünyet Dumlupınar futbola ara verilen süreçte oyuncuların durumlarını yakından takip etti. Oyuncular bu süreci evlerinde kalarak, kendilerine verilen antrenman programlarını uygulayarak geçirseler de belirli günlerde gerekli tedbirleri almasmıyla birlikte oyuncular antrenman sahalarında ve kondisyon salonunda çalışmalarını sürdürdü.

Mavi-Lacivertli takımın bugün antrenmanlara başlayacağı ifade edilirken, diğer kulüplerin de yavaş yavaş yeşil sahalara döneceği öğrenildi. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Futbola ara verilen süreçte futbolcularımız kendilerine verilen görevleri ve antrenman programlarını uyguladılar. Şimdi sıra sahada antrenmanlara başlayacağız. Liglerin başlama tarihi Haziran ortası olarak belirlendi. Biz de o zamana kadar antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde yaparak hazır hale gelmek istiyoruz. Futbolcularımın futbolu çok özlediklerini biliyorum. Önümüzde 6 final maçı var. Liglerin başlamasıyla birlikte bu kalan maçların hepsini kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. En kötü ihtimalle de Play-Off’lardan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor