ŞİMŞEK EMİN ADIMLARLA

Adana Demirspor’un Pazartesi günü kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u ikinci yarının son saniyelerinde Samet Akaydın’ın attığı golle 3-2 yendi. Mavi-Lacivertliler’in bu galibiyeti ulusal basında da çok büyük yankı uyandırdı. Adana Demirspor, oynadığı 6 maçın 4’ünü kazanırken bir beraberlik bir de galibiyet alarak 13 puanla averajla dördüncü sırada yer alarak hedeflediği Avrupa yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kendimizi toparlayıp, önümüzdeki maça gideceğiz” dedi. Montella, “Maçın tamamında çok fazla gol pozisyonuna girdik. Tek üzüntümüz, bu pozisyonları daha fazla gole çevirememizdi. Böyle bir rakibe karşı, az şut ahkkı tanımamız ayrıca sevindirici. Bir hoca olarak futbolcularımı kalben tebirk etmek istiyorum. Böyle bir rakibe karşı skor 2-2’ye geldiğinde, psikolojik olarak da kaybetmek daha kolay oluyor. Ama takımım sonuna kadar inançlı bir şekilde mücadelesine devam etti ve bu galibiyetle kapattı. Bu maçı kazanamasaydık gerçekten çok üzülürdük. En zor maç; bir sonraki maçımız. Psikolojik olarak çok fazla enerji sart ettiğimiz bir maçı geride bıraktık. Kendimizi toparlayıp, önümüzdeki maça gideceğiz” dedi.

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Belhanda’nın attığı golü iptal eden Karaoğlan’ı sert şekilde eleştirdi. Toroğlu, “Bence maçın pozisyonu Belhanda’nın attığı ve hakem tarafından iptal edilen gol. Belhanda topu arkadaşına veriyor, arkadaşı topu basarak tekrar Belhanda’ya kazandırıyor. O da şık bir vuruşla golü atıyor. Hakemin eli havada. Ofsayt mı veriyor diyoruz ama yok. Hakem Atilla Karaoğlan 3.golü atan Samet Akaydın’a yatsın kalksın dua etsin, bir de kurban kessin.”  Takımına galibiyeti getiren golü atan Samet Akaydın ise, “Geçen sezon oynadığımız Trabzonspor maçının ardından hakmımda bir çok çirkin söylemde bulunuldu. Bugün attığım golden sonraki sus işareti o gün hakkımda konuşanlar içindi. Rakibimiz Trabzonspor’a asal saygısızlık olarak algılanmasını istemem” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor