ŞİMŞEK FENER’E HAZIR

Mavi-Lacivertliler, Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlarında bu maça özel koreografi hazırlığı yaptığı belirtildi

 

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 12.haftasında 12 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kalıp antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

Adana Demirspor’da gözler Fenerbahçe ile oynanacak maça çevrildi. Güçlü rakibine karşı iyi gidişatını sürdürmek isteyen Mavi-Lacivertliler’de gündem tamamen Mario Balotelli. Yeniden döndüğü Adana Demirspor’da çıktığı ilk karşılaşmaya 2 gollük muhteşem bir  katkı sunan Balotelli, küçük sakatlıklar nedeniyle zorluk çekiyor. Son olarak ağrıları olan başarılı oyuncu, sağlık ekibi tarafından kontrole alınmıştı. Henüz fiziksel olarak tam anlamıyla hazır halde olmayan Balotelli’nin Fenerbahçe karşısında oynamasına engel durumun olmadığı belirtildi. Büyük bir aksilik olmaz ise Balotelli, Fenerbahçe karşısında sahaya 11’de çıkabilecek.

Diğer taraftan Nani ve Sevensson’un da takımla birlikte çalışmalara başladığı ve tedavilerinin tamamen bittiği belirtildi. Bu iki oyuncunun da Teknik Direktör Patrick Kluivert’in vereceği karar doğrultusunda ilk onbirde oynayıp oynamayacakları belli olacak. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmasının ardından 48 saat geçmeden bitti. Mavi-Lacivertliler böyle bu sezon en çabuk tükenen bilet ve seyirci rekorunu da kırmış oldu. Açıklanan verilere göre satışa çıkan 27 bin 382 biletin tamamı satılırken, Adana Demirsopr taraftarının Fenerbahçe maçına özel koreografi hazırlığında da olduğu öğrenildi. 12 Kasım Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan müsabaka Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetirken, Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy da yardımcılıklarını yaparken, Burak Şeker de dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor