Şimşek finale odaklandı

Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-1 yenip, Altınordu’nun da Giresun’da mağlup olmasıyla çok istediği play-offlara kalarak Hatayspor’un rakibi oldu. Adana Demirspor’lu futbolcular hakemin bitiş düdüğüyle birlikte play-offa kalmanın mutluluğunu Ankara’ya gelen ve kendilerini 90 dakika boyunca yalnız bırakamyan taraftarlarıyla birlikte coşkuyla kutladılar. Adana Demirspor ilk maçını 22 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da deplasmanda Hatayspor ile oynayacak. Rövanşı ise 26 Mayıs Pazar günü kendi sahasında karşılaşacak olan Demirspor tek hedef bu iki maçtan da mutlu sonla ayrılarak adını finallere yazdırmak istiyor.

ÜMİT ÖZAT: DEMİRSPOR’A ŞAMPİYONLUK DAHA ÇOK YAKIŞACAK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Adana Demir’e Play-Off yakışıyor ama inşallah şampiyonluk daha çok yakışacak” dedi.
Spor Toto 1. Lig 34. hafta müsabakasında başkent ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olan Adana Demirspor, 2-1 galip gelerek, Giresunspor’un da Altınordu karşısında galip gelmesiyle adını Play-Off’lara yazdırdı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Oyuncularımı kutluyorum. Teknik adamlık kariyerimde çalıştırdığım en karakterli oyuncu grubu, onlarla iftihar ediyorum. Daha bitmiş bir şey yok önümüzde 3 maç daha var. Ben umudumu hiçbir zaman kaybetmedim. İkinci yarı 34 puan topladık. İkinci yarının ya lideri ya ikincisiyiz. Adana Demir’e Play-Off yakışıyor ama inşallah şampiyonluk daha çok yakışacak. 1 gün sevineceğiz ondan sonra Play-Off’un ilk maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor, 22 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da Play-Off yarı final ilk maçında karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Ankara’da başladı.

Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde saat 10.30’da başlayan antrenman 45 dakika sürdü. Rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlayan Mavi-Lacivertli ekip, dün 16.25 uçağıyla Adana’ya döndü.. Antrenman öncesi Seyhan Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, takımımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor