Şimşek galibiyet istiyor

Adana Demirspor, 2.haftanın açılış maçında bugün saat 20.00’de Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın  Ramazan Keleş yönetecek.

Mavi-Lacivertli ekip, hafta başından itibaren bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Futbolcuların antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Adana Demirspor, geçen hafta kendi sahasında Balıkesirspor karşısında ikinci yarıda oynadıkları oyunla sahadan 2-0 galip gelmişti. Bugün oynanacak olan karşılaşmadan da galip geleceklerini belirten futbolcular, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Hedefemize ulaşmak için önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız. Bunlardan biri de Boluspor maçı. Bu maçtan da 3 puan alarak 2’de 2 yaparak önümüze daha iyi bakmak istiyoruz” dediler.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Lige çok iyi bir giriş ile başladık. Futbolcularımın ikinci yarıda göstermiş oldukları performanstan dolayı çok mutluyum. Hafta içerisinde de yaptığımız antrenmanlarda bu maçın önemini fubolcularımla toplantı yaparak anlattım. Onlardan sabırlı ve sakin olmalarını istedim. Maçın sonunda gülen tarafın biz olacağını ve hedefimize emin adımlarla ilerlemek için ilk önce önümüzdeki maç olan Boluspor maçından kayıpsız ayrılmamız lazım. Bunun için de 90 dakika boyunca sakin kalıp, yakaladığımız pozisyonları değerlendirip, maç sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor