ŞİMŞEK GALİBİYETE ALIŞTI

Adana Demirspor, kupada Trabzonspor’u yendikten sonra ligde de önceki gün karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Tuzlaspor’u 3-1 yenerek galibiyet serisi başlatmış oldu.  Bu arada Mavi-Lacivertliler Cumartesi günü oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden dün start verdi.

Adana Demirspor, ligde Altınordu beraberliği ve Gireesunspor mağlubiyetinden sonra iki maç sonra kazanmış oldu.  Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Öncelikle bu galibiyetin sevincini yaşayacağız, ama daha sonra Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Hedefimiz net şampiyonluk, direkt Süper Lig’e çıkmak isityoruz” dedi. Cüneyt Dumlupınar, “Tuzlaspor’a karşı net bir skor, iyi bir oyunla kazandığımız için çok mutluyum. İlk 45 dakika çalıştığımız bütün varyasyonları denedik ve 3-0 ile devre arasına girdik. Daha çok çalışmamız lazım. Maç maç bakıyoruz, bugün s evineceğimiz ama yarın Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu galibiyeti başkanımız Murat Sancak’a hediye ediyoruz” diye konuştu.

Adana Demirspor’un kaptanı Gökhan İnler maç sonu yaptığı açıklamada, “Takımı tebrik etmem gerekiyor. Zor bir dönemdeng eçtik. Trabzonspor maçından sonra iyi bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Tuzlaspor buraya lider olarak geldi ancak biz çok iyi mücadel ettik, farklı bir skorla sahadan istediğimizi aldık” ifadelerini kullandı. Yunus Akgün ise, “Trabzonspor maçında bu maçın sinyalini vermiştik. Sahada mücadelede etmeden sonuçlar gelmiyor. İlk yarıda daha farklı bir skor da çıkabilirdi ancak bin 1-2 pozisyona değerlendiremedim. Maç maç bakıyoruz, şu andan itibaren Balıkesirspor maçına odaklandık” ifadelerini kullandı. (HABER UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor