ŞİMŞEK GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Adana Demirspor, Süper Lig’in 9.haftasında bugün saat 19.00’da Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Maçın hakemi Fırat Aydınus olurken yardımcılıklarını Murat Altan, Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan oldu.

Ligde 12 puanla 10’uncu sırada bulunan Adana Demirspor, 6 puanlı rakibmi Yeni Malatyaspor karşısında çıkışını sürdürmek için galibiyet arayacak. Mavi-Lacivertlilerde sakatlığının ardından çalışmalara başlayan David Akintola’nın, Malatya ekibi karşısında forma giyemeyeceği bildirildi. Bu sezonki ilk galibiyetini 5.haftada Çaykur Rizespor’u 3-1 yenerek elde eden Adana Demirspor’un 3’er galibiyet ve beraberliği, 2 de mağlubiyeti bulunuyor. Son 4 maçında 3 galibiyet 1 beraberlik elde eden Mavi-Lacivertliler, yenilmezlik serisini Yeni Malatyaspor karşısında da sürdürmek için sahaya çıkacak. Bu arada Adana Demirspor-Yein Malatyaspor maçını biletleri 49,5 TL ile 300 TL arasında fiyatlandırıldı.

Başkan Murat Sancak takımın Perşembe akşamı yaptığı antrenmanı izledi. Başkan Sancak, Sportif Direktör Gökhan Göktürk’ten takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Sancak, “Antrenmanda gördüğüm kadarıyla futbolcularım oldukça hırslı ve istekli. Bu hırs ve isteklerini sahaya yansıttıkları sürece her takımı yeneceklerine inanıyorum. Son 4 haftadaki oynadığımız maçlarda da bunu kanıtladılar. Bugün oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Taraftarlarımızın bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini ve takımlarını yalnız bırakmamalarını istiyorum. Bu futbolcular kendilerine layık olmak için ellerinden geleni yapacaklardır” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor