ŞİMŞEK GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Süper Lig’de zirve yarışı yapan Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve futbolculardan Stambouli ile Salih kavrazlı iddialı konuştu. Montella, “İstediğimiz sonucu almak için çabalıyoruz. Uzun bir araya giriyoruz ve geri döndüğümüzde yeni bir dönem başlayacak” derken, Stambouli ve Kavrazlı, Alanyaspor maçını final olarak nitelediler. Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor’la karşılaşan ve sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrılan Adana Demirspor, ligde de gaelip geleğrek 3 upanın sahibi olmak istiyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Montella, ligde son oynadıkları Kayserispor maçına değinerek iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynamayan oyunculara şans verdiğini dile getiren Montella, “Uzun süredir göremediğimiz futbolcuları oynatmak istedim. Uzun süredir maça çıkmadıkları için onlar adına kolay olmadı. Mücadele anlamında memnunum. Kalite anlamında biraz daha fazla beklentim vardı. Buradayız, çalışacağız ve onları daha hazır hale getireceğiz. Lige verilecek araya Alanyaspor’u yenerek girmek istiyoruz” dedi.

SAMET AKAYDIN’A YILIN STOPERİ ÖDÜLÜ

Fotomaç’ın 2021-2022 Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni İstanbul’daki Turkuvaz Medya Merkezi’nde düzenlendi. Törende, Samet Akaydın “Yılın Sağ Stoperi” ödülüne layık görüldü. Samet Akaydın yaptığı açıklamada, “Böyle kıymetli ödüle layık görüldüğüm için gururluyum. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerini sunuyorum. Kulübüm Adana Demirspor’da ve futbol hayatımda her zaman daha ileri gidebilmek için daha çok çalışacağım. Bu yoğun tempoda çalışırken ve olgunlaşırken futbol bir yaşam tarzı oluyor, hayatımızın bir parçası oluyor. Hayallerinizi de buna göre şekilleniyor, benim de kulübüm için hem de futbol kariyerim için büyük hayallerim var, hepsinin gerçek olmasını diliyorum” diye konuştu. (HABER YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor