ŞİMŞEK GALİBİYETE ŞARTLANDI

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına odaklanan Adana Demirspor’da tek düşünce galibiyet. Deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet alamayıp 3 beraberlik, 2 yenilgi yaşayan Mavi-Lacivertliler bu seriyi bozmak istiyor.

Kayserispor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde hazırlanan futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli ve mutlu oldukları gözlendi. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdikleri gözlenen ve Kayserispor maçına odaklandıklarını her hareketleriyle gösteren futbolcular, “Kendi sahamızdaki performansımızı bugüne kadar oynadığımız 5 deplasman maçında gösteremedik. Bazen ne kadar zorlarsan zorla olmuyor. Ama biz bu sefer kötü gidişe son verip deplasmanda ilk galibiyetimizi alıp, hocamızı sevindirmek istiyoruz. Şu anda 22 puanla üçüncü sıradayız. Sırasıyla aynı puanı paylaştığımız Trabzonspor dördüncü, Beşiktaş beşinci ve Kayserispor altıncı sırada bulunuyor. Eğer biz deplasmanlarda elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendirmiş olsaydık şu anki pozisyonumuzdan çok daha iyi durumda olurduk” dediler.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ise, “Öncelikle Türk Milli Takımı’nı tebrik ederim. Grupları lider bitererek Avrupa Şampiyonası’na gittiler. Almanya’da da başarılar dilerim. Lige dönecek olursak, bu hafta tekrar sıkı bir döneme gireceğiz. Kayserispor maçının ardından Yılport Samsunspor ile içeride, Galatasaray ile dışarıda İstanbulspor ile içeride, Gaziantep Futbol Kulübü ile dışarıda, Bitexen Antalyaspor ile içeride, Rams Başakşehir Futbol Kulübü ile dışarıda oynadıktan sonra ilk yarıyı bitirmiş olacağız. Bu maçlardan en az puan kaybıyla çıkarsak, hedeflediğimiz Avrupa liglerine bir adım yaklaşmış oluruz. Ama şimdilik önceliğimiz bu hafta sonu oynayacağımız Kayserispor maçına odaklanmak. Futbolcularımla bire bir ve toplu olarak bu maçın önemini ve puan kaybının bize pahalıya mal olacağını anlattım, onlar da bunun farkında olduklarını ve puan kaybetmemek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler” diye konuştu. Öte yandan Mondihome Kayserispor-Adana Demirspor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Ogün Kamacı yaparken, Raşit Yorgancılar da dördüncü hakem olarak görev yapacak.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor