Şimşek, Giresun’da

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in 32.haftasında, yarın deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Adana Demirspor Tesisleri’nde tamamladı.

Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde dün saat 10.30’da başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, Giresunspor maçının taktik provası ve yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Adana Demirspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını bugün Giresunspor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Adana’daki hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, dün saat 14.45 uçağıyla Trabzon’a hareket etti ve karayoluyla Giresun’a ulaşım sağladı.

Mavi-Lacivertli ekip, bugün son kez Giresunspor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Demirsporlu futbolcuların Adana’daki son hazırlıklarında oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Mavi Şimşekli futbolcular, “Önümüzde 3 maç var. Bu maçların en önemlisi yarın oynayacağımız Giresunspor maçı. Giresunspor da düşmeme mücadelesi veriyor. Onun için zor geçeceğine inandığımız bu maçtan 3 puanla ayrılıp, rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruyarak son iki haftaya avantajlı girmek istiyoruz” dediler.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Hafta içerisinde buyana Giresunspor maçının önemini futbolculara anlattım. Futbolcularımın da bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Antrenmanlardaki performansları ve arzuları beni çok ümitlendiriyor. Şans faktörünün de yanımızda olması sayesinde buradan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Futbolcularımdan tek isteğim maç süresince sakin olmaları ve maçın sonuna kadar mücadele etmelerini istedim. İnşallah bunu da yapacaklar” dedi. Öte yandan Adana Demirsporlu taraftarların da Giresun’a giderek takımlarını orada yalnız bırakmayacaklar. (Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor