Şimşek, Giresun’u gözüne kestirdi

Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 20.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Son 7 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet alan Adana Demirspor, formda rakibi Giresunspor’u da közüne kestirdi.

Mavi-Lacivertli ekip, Osmanlıspor maçından sonra 1 günlük iznin ardından önceki akşam saatlerinde tesislerine gelerek Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve coşkulu oldukları gözlendi. Antrenmana Başkan Murat Sancak ta gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüşerek moral verdi. Teknik Heyet ve futbolcular başkanlarının gelmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımız her maç öncesi bizi ziyaret ederek yanımızda olduğunu gösteriyor ve destek veriyor. Biz de başkanımıza bu desteğinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah sezon sonunda ilk 2 içerisine girerek direk Süper Lig’e çıkar ve başkanımızı onurlandırırız” diye konuştular.

Puan sıralamasında 48 puanla üçüncü durumda olan Adana Demirspor, son erteleme maçında rakibini 2-1 yenerek puanını 44’e çıkararak play-off idiasını sürdüren Giresunspor mücadelesi ligde taşları yerinden oynacak gibi gözüküyor. Adana Demirspor-Giresunspor maçını Murat Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Mavi-Lacivertli ekip, Murat Öğretmenoğlu’nun yönettiği 10 karşılaşmadan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

SANCAK: ÖNÜMÜZDE 5 MAÇ KALDI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, önümüzde 5 maç kaldı, inşallah onlardan da galip gelerek Süper Lig’e direk çıkmak istiyoruz dedi. Sancak, “Ligde zorlu bir viraja girildi. Kalan 5 maç da zorlu. Bundan sonra her maça tek tek bakılması gerekiyor. Kendine özgü özellikleri olan karşılaşmalar. Bundan sonra zayıf takım yok, Giresunspor play-off iddiası olan bir takım. Ligde 6 adım vardı, birinci adımı geçtik. Daha 5 adımımız var, 5 adım sonra inşallah mutla sona ulaşırız. Adana Demirspor’un hedefi belli. Ligi ilk 2 takım içerisinde tamamlayıp direk Süper Lig’e yükselmek” diye konuştu. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor