ŞİMŞEK, GİRESUN’U GÖZÜNE KESTİRDİ..

 

Adana Demirspor, sezonun ilk maçını yarın saat 19.15’de deplasmanda Giresunspor ile oynayacak. Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı karşılaşmanın yan hakemleri Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç olurken, Kutluhan Bilgiç de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertliler’in önceki gün yaptıkları antrenmanı Başkan Murat Sancak, başkan vekili Metin Korkmaz da takip etti. Başkan Sancak, futbolcuların antrenmanda gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğu gözlendi. Sancak, “2022-2023 sezonu tüm takımlara hayırlı olsun. Sezonun ilk maçını deplasmanda Giresunspor ile oynayacağız. Rakibimiz tam bir kapalı kutu. Transfer sezonunun en sessiz takımlarından biir olarak dikkat çekiyor. Biz de hocamızın vermiş olduğu raporlar doğrultusunda giden arkadaşlarımızın yerine yenisini alarak doldurmaya çalıştık. Şimdi söz sırası futbolcularda. Sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yaparak lige galibiyetle başlamalarını bekliyorum ve ikinci maçta taraftarlarımızın karşısına mutlu çıkmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor’da lisanslar çıkmaya devam ediyor. Mavi-Lacivertli takım 32 ismin lisansını çıkarırken, Karacic ve Rakitskiy’in lisansı hezün çıkmadı. Lisansı çıkan isimler arasında 15 yabancı oyuncu bulunuyor. Lisansı çıkan isimler; Ertaç Özbir, Vedat Karakuş, Svensson, İsmail Çokçalış, Samet Akaydın, Semih Güler, Tayyip Talha Sanuç, Simon Deli, Manev, Rassoul, Rodrigues, Abdurrahim Dursun, Yücel Gürol, Gökhan İnler, Stambouli, Ndiaye, Mustaa Kapı, Bjarnason, Aosman, Sergen Batın Kiradi, İzzet Çelik, Belhanda, Erhun Öztümer, Akintola, Yusuf Sarı, Salih Kavrazlı, Onyekuru, Arda Okan Kurtulan, Balotelli, Assombalonga, Ali Yavuz Kol ve Giorgi Khabuliani. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor