Şimşek gol oldu yağdı: 1-6

Adana Demirspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’u 6-1 gibi farklı skorla geçerek rakipleriyle arasındaki puan farkını iyice indirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça çok hızlı başlayan Adana Demirspor, karşılaşmanın 6.dakikasında Erkan Zengin’in muhteşem pasıyla buluşan Dibba’nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra daha rahat futbol oynayan ve rakibini kendi sahasına hapseden Adana Demirspor, 35.dakikada Hasan Kılıç, 37.dakikada Erkan Zengin ve 39.dakikada da Aosman’ın golleriyle bir anda farkı 4’e çıkardı.  Mavi-Lacivertli ekip, rüya gibi geçen ilk yarının sonunda soyunma odasına 4 farklı galibiyetle girdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Adana Demirspor oldu.  59.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Volkan Şen’in asistini çok iyi değerlendiren Pa Dibba kendisinin ikinci takımının beşinci golünü kaydetti.

Adana Demirspor, 68.dakikada 6.golünü buldu. Bu dakikada gelişen Mavi-Lacivertli atağında bu kez Erkan Zengin’in pasını çok iyi değerlendiren Volkan Şen durumu 6-0’a getirdi.

Bu golden sonra iyi rahatlayan Adana Demirspor, maçı rölantiye aldı. 69.dakikada takımının iki golünü kaydeden Pa Dibba yerini Mehmet Akyüz’e bıraktı.

73.dakikada sakatlanan Hasan Kılıç’ın yerine Tevfik Altındağ oyuna dahil oldu.

77.dakikada ev sahibi ekibin tek golü geldi. Nemanja Andusic farkı azaltan golü Adana Demirspor filelerine göndererek durumu 6-1 yaptı.

82.dakikada Adana Demirspor’da son oyuncu değişikliği gerçekleşti. Takımın iyilerinden ve bir de gol atan Aias Aosman yerini Sinan Kurt’a bıraktı.

Bu dakikadan sonra her iki takımın atakları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maç ta Adana Demirspor’un 6-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

STAD: Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu (***), Cemal Bingül (***), Muhammet Yumak (***)

BALIKESİRSPOR: Andrija Vukovic (*), Batuhan İsciler (*), Kagan Kayali (*) Ezeh Okwuchukwu (*), Sezer Özmen (*), Berat Aydoğdu (*), Serdar Guncu (*), Abdulkadir Kayali (*), Mahatma Otoo (*), Antonio Mrsic (*), Aly Malle (*) (Nemanja Andusic *), Rahmi Anıl Başaran (*) (Celal Emir Dede *)

ADANA DEMİRSPOR: Muhammed Şengezer (***), Vedat Bora (***), Adil Demirbağ (***), Tayyip Talha Sanuç (***), Joher Khadim Rassoul (***), Hamidou Traore (***), Hasan Kılıç (***) (Tevfik Altındag **), Aias Aosman (***) (Sinan Kurt **), Erkan Zengin (***), Volkan Şen (***), Pa Amat Dibba (***) (Mehmet Akyüz **)

GOLLER: Dk.6 ve 59 Dibba, Dk.35 Hasan Kılıç, Dk.37 Erkan Zengin, Dk.39 Aosman Dk. 68 (Adana Demirspor), Dk.77 Nemanja Andusic (Balıkesirspor)

SARI KARTLAR: Berat Aydoğdu, Mahatma Otoo,  Serdar Guncu, Andrija Vukovic (Balıkesirspor),

(HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor