ŞİMŞEK GÖZDAĞI VERDİ: 5-0

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce’de devam eden Adana Demirspor, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Fenerbahçe Topuk Yacylası Tesisleri’nde Mavi-Lacivertliler, hazırlık maçında karşılaştığı Moldova temsilcisi FC Sucleia’yı 5-0 mağlup etti.

Adana Demirspor karşılaşmaya Goran, Svensson, Semih Güler, Manev, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı, Belhanda ve Cherif onbiri ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını Ndiaye, Cherif ve Belhanda’nın golleriyle 3-0 önde tamamlayan Adana Demirspor, ikinci yarıda da Gulbrandsen ve Emre Akbaba’nın ayağından 2 gol daha bularak sahadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 27 Temmuz’da Konfearans Ligi 2.ön elemede karşılaşacağı CFR Cluj takımına göz dağı verdi.

Başkan Murat Sancak, maçtan önce antrenman sahasına gelerek futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Sancak futbolcularla tek tek ilgilenerek herhangi bir sorunlarının olup olmadığını sordu. Futbolcular da, “Başkanımızın buraya kadar gelerek bizimle ilgilenmesi bizi çok mutlu etti. Motivasyonumuzu arttırdı” dedi. Murat Sancak maçtan sonra da teknik heyet ile bir araya geldi. Sancak, Teknik Direktör Patric Kluivert ve yardımcılarıyla bir süre görüştükten sonra kamptan ayrıldı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor