ŞİMŞEK GÖZÜNÜ KONYA’YA DİKTİ

Adana Demirspor’da, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde başladı. Karagümrük deplasmanınadn 2-0’lık yenilgiyle dönen Mavi-Lacivertliler gözünü Konyaspor maçına çevirdi.

Adana Demirspor’da Karagümrük maçıyla moraller bozulsa da, Konyaspor maçıyla yeri bir seri başlatılacağına inanılıyor. Bu sezon evinde çıktığı 5 maçtan da zaferle ayrılan Patrick Kluivert ve öğrencileri ünvanını da korumayı hedefliyor. Bu sezon Adana’da oynadığı maçlarda 5’te 5 yaparak 15 puan toplayan Mavi-Lacivertliler, dışarıda ise hiç kazanamadı. Deplasmanda çıktığı dört mücadelede 2 beraberlik alıp 2 de mağlubiyet aldı. Bu sezonun en kötü futbolunu Fatih Karagümrük karşısında oynayan Adana Demirsporlu futbolcular, Konyaspor maçında kendilerini affettireceklerini ve Adana’daki galibiyet sayısını 6’ya çıkartacaklarını söylediler. Teknik Direktör Patrick Kluivert ise, “Fatih Karagümrük karşısında bu sezonun en kötü futbolunu oynadık. Bizim hedefimiz var, bu hedef doğrultusunda bu gibi maçlar oynayacağız, ama en az hatayla çıkmamız lazım. Bu bir nazarlık olsun. Şimdi önümüzde Konyaspor maçı var. Yine seyircimizle birlikte olacağız. Onların varlığı sanki takımı ateşliyor, onlara farklı bir motivasyon vererek bizlere güç veriyorlar. Sahaya çıkıp Karagümrük karşısında oynadığımız kötü futbolu unutturmak ve galibiyetle sahadan ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Murat Sancak ise, “Futbolcularıma güveniyorum. Fatih Karagümrük maçını unutup önümüze bakacağız. Bu tür maçlar olacak, futbolcular da makine değil insan. Bizim hedefimiz baştan beir dediğimiz gibi ilk ve Avrupa’ya gitmek. Şu anda 17 puanla üçüncü durumdayız. Rakiplerimiz olarak gördüğümüz Beşiktaş 16 puanla dördüncü, Trabzonspor ise 15 puanla beşinci durumdalar. Fenerbahçe ve Galatasaray yukarıda tek başlarına kaldı gibi gözüküyorlar. Ama yarın ne olur belli olmaz, onların önlerinde Avrupa maçları var, oradaki sonuçlara göre onların da ne yapacakları belli olacak. Ama şu anda en yakın rakipleri olan bizlere Galatasaray 8, Fenerbahçe 10 puan fark atmış durumdalar. Bizim rakibimiz onlar değil, bunun bilincindeyiz ve ona göre oynayacağız. Rakiplerimiz olan Beşiktaş ve Trabzonspor’u kendi sahamızda yenerek ikili averaj için avantaj elde ettik. Bu avantajı inşallah sezon sonuna kadar koruyup ligi üçüncü sırada bitirmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor