ŞİMŞEK GÖZÜNÜ OSİJEK’E DİKTİ

Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi 3.ön eleme turu ikinci maçında Osijek’e konuk olacak. Mavi-Lacivertliler, ilk maçı 5-1’lik skorla kazanarak büyük bir avantaj elde etmiş, ikinci maçı da kazanarak play-off turuna yükselmek istiyor.

Osijek-Yukatel Adana Demirspor maçı 17 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oynanacak. Mavi-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi 2.tur maçında Osijek’i elemesi durumunda Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak. Bu arada Yukatel Adana Demirspor Osijek maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Kluivert önderliğinde sürdürüyor. Mavi-Lacivertliler’in bugün Hırvatistan’a gitmesi bekleniyor.

Başkan Murat Sancak, Rizespor maçı ve UEFA Konferans Ligi 3.Eeleme turu rövanşında Hırvat ekibi NK Osijek ile oynayacakları maç  ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gayet iyi kadromuz var. Belki bir tane daha fırsat transfer olursa, kanatlara ilave bir tana alacağız ama onun haricinde girenler, oynayanlar da bugün daha iyiydi. Hayırlısıyla oradan da iyi bir sonuçla dönersek, en azından puan alırsak ülkemiz adına mutlu oluruz. Yani belik 1-0, 2 yenilsek bile belki umurumuzda olmaz ama ülkemiz  adına en azından puan alınmasını sağlamamız lazım. Onun için çalışacağız” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor