ŞİMŞEK HIZ KESMİYOR

Adana Demirspor, 27 Temmuz Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Cluj maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Patric Kluivert yönetiminde yaptığı antrenmanlarla devam etti. Antrenmanda futbolcuların çok keyifli oldukları gözlendi.

Patric Kluivert antrenman sonrası hem fikstürü değerlendirdi, hem de Perşembe günü oynayacakları Cluj maçıyla ilgili bilgiler verdi. Kluivert, “Öncelikli hedefimiz Perşembe günü deplasmanda oynayacağız Avrupa Konferans Ligi 2.ön eleme maçında karşılaşacağımız Cluj maçı var. Oradan iyi bir sonuçla ayrılıp, Adana’da turu geçmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Futbolcularımın performansından çok memnunum. Elimde çok iyi bir kadro var, bu kadronun Avrupa’da çok iyi işler başaracağına inanıyorum. Liglerin başlamasına iki haftadan fazla bir zaman var. İlk maçı kendi evimizde Çaykur Rizespor ile oynayacağız. İlk maçı sahamızda oynamak çok avantajlı. Lige iyi başlamak için seyirci desteği çok önemli. Kendi evimizde oynayacağımız Çaykur Rizespor bu sezon lige yeni çıktı. Kapalı kutu bir takım, ama biz geçen seneden beri gelen formda bir ekibiz. Seyircimizin de desteğiyle Çaykur Rizespor’u yeni lige 3 puanla başlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Mavi-Lacivertliler, bugün güncel tam kadrosunu UEFA’ya bildirmesi gerekiyor. Adana Demirspor’da ayrılan tek isim ise Gökhan İnler olurken, Portekizli Luis Nani ve Jospin Nshimirimana’yı renklerine bağladı. Simon Deli ve Mahamadou Ba kiralıktan geri dönerken, Onyekuru’nun da bonservisi alındı. Şimdi gözler, bugün UEFA’ya bildirilecek isimlere çevrildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor