ŞİMŞEK HIZ KESMİYOR

Adana Demirspor, ilk etap Bolu kampı hazırlıklarına dün sabah Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda futbolcular top kapma ve şut çalışması yaptı.  Belhanda ve Ndiaye’nin antrenmanlarda oldukça iyi anlaştıkları her fırsatta birlikte poz verdikleri gözlendi.

Mavi-Lacivertliler, Bolu’da yaptığı iki hazırlık maçını da 2-0 kaybetti. Adana Demirspor, ilk hazırlık maçını Gaziantep FK ile yaparken, ikinci hazırlık maçını da Umm Salal’da gerçekleştirdi. Her iki maçta da Teknik Direktör Vincenzo Montella her oyuncuyu denemeye çalıştı. Teknik Direktör Montella, her iki maçla ilgili olarak, “Bolu’da günde çift idman yaparak hazırlanıyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında bizden beklenmedik şekilde kötü sonuçlar aldık. Bu tür maçlar eksiklerimizi ve nasıl bir  taktik uygulayacağımız konusunda bizlere referans oluyor. Takıma yeni katılan ve giden oyuncular var. Gelen oyuncular şu an tam olarak hazır değiller. Onlara ayrı bir program uyguluyoruz. Yapılan transferlerle elimiz daha da güçlendi. Özellikle Onyekuru’nun gelmesi Yunus Akgün’ün boşluğunu büyük ölçüde dolduracaktır. Yalnız Onyekuru’nun zamana ihtiyacı var. Ona verdiğimiz programları uyguluyor ve sezon başlayana kadar hazır hale geleceğine inanıyorum. Buradaki kamptan sonra 27 Temmuz’da SSC Napolu ile bir hazırlık maçı yapıp Adana’ya dönüp lig başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapacağız” diye konuştu.

BALOTELLİ GÜNDEM OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Adana Demirspor formasıyla kariyerini yükselten Mario Balotelli, Valencia’nın gündemine girdi. Sözleşmesinde “5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan yıldız oyuncu, transferini Instagram’dan oylamaya sunarak ayrılık sinyalleri verdi.  Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, geçtiğimiz sezon 33 maçta sergilediği 19 gol ve 6 asistlik performansıyla yeniden milli takıma seçilen ve birçok Avrupa takımının yeniden dikkatini çeken Süper Mario lakaplı yıldız futbolcusunu bırakmayacağını açıklamıştı. Ancak Balotelli’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

Yurt dışından birçok kulübün peşinde olduğu ve son olarak La Liga’nın köklü takımı Valencia’nın ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu, Instagram hikayesinde İspanya bayrağı, futbol topu ve Mario ismini yan yana koyup, takipçilerine, “İster misiniz?” yazarak transferini oylamaya sundu. Kontratına göre 5 milyon Euro getirmesi halinde bonservisini eline alma şansı olan İtalyan yıldızın, Valencia’dan gelen öneriye son derece sıcak olduğu gelen haberler arasında. Adana Demirspor’un 28 yıllık Süper Lig hasretine son veren, akademiden A Takım’a kadar kulübe adeta çağ atlatan Başkan Murat Sancak’ın transfer konularıyla ilgili tavrı net. Her fırsatta, “Değerini bulan gider” diyen Sancak, aynı zamanda, “Gidenin yerini daha iyisiyle doldururuz” diyerek de kulübün elini güçlü tutmaya devam ediyor. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor