Şimşek ikinci yarı coştu: 0-2

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için gittiği Afyon’da Afjet Afyonspor’u ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 44’e çıkarten Mavi-Lacivertli ekip, Ümraniyespor ile 2 puan, bugün Elazığspor ile karşılaşacak olan Altınordu ile 1 puan kaldı.  Demirspor’un hafta içerisinde oynayacağı Ümraniyespor maçı şimdi çok daha önem kazandı. Adana Demirspor’un ilk golü 77.dakikada, ikinci golü ise uzatma dakikalarında 90+3’te geldi.

Adana Demirspor, zorlu Afjet Afyonspor karşılaşmasından ikinci yarıdaki müthiş oyunuyla sahadan 2-0 galip ayrılarak Adana’ya döndü.

MAÇTAN DAKİKALAR

10.dakikada Afjet Afyonspor, Ersel Asliyüksekile gole çok yaklaştı, fakat top kaleyi bulmayarak auta gitti.

34.dakikada Afjet Afyonspor atağında  Oltan  Karakullukçu’nun sert şutu çerçevereyi bulmadı.

41.dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Kaan Kanak’ın çektiği sert şut auta çıktı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

50.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Oleksandr Gladky eline geçirdiği fırsatı değerlendiremedi ve takımını golden etti.

56.dakikada Adana Demirspor’da Herve Kage yerini Jonathan Legear’a bıraktı.

78.dakikada Adana Demirspor’un golü geldi. Bu dakikada gelişen atakta Süleyman Koç’un asistini iyi değerlendiren Jonathan Legear’ı takımını 1-0 öne geçirdi.

85.dakikada Adana Demirspor’da Oleksandr Gladky oyundan çıkarken, İsmail Konuk oyuna dahil oldu.

Uzatma dakikalarının oynandığı sırada Adana Demirspor 90+2’te Semih Güler’in asistini çok iyi değerlendiren Kaan Kanak takımının ikinci golünü kaydetti.

STAD:  Afyon Zafer
HAKEMLER: Ali Şansalan xx, Mehmet Kısal xx, Selahattin Altay xx
AFJET AFYONSPOR: Soner şahin xx, Bayram Çetin xx, Mehmet Güven xx (Aykut dk. 83 x), Onur Ramazan Toprak xx (Enes dk. 90 ?), Nazmi Candoğan xx, Taşkın İlter xx, Uğur Akdemir xx, Emre Öztürk xx, Ersel Aslıyüksek xx (Bayram Ajeti dk. 84 ?), Oltan karakullukçu xx, Gökhan Kardeş xx
ADANA DEMİRSPOR: Çağlar Şahin Akbaba xx, HamıdouTraore xx, Berk Yıldız xx, Heve Kage xx (Fernand Legear dk. 56 x), Kaan Kanak xx, Erdal Öztürk xx, Süleyman Koç xx, Levent Ayçiçek xx (Mehmet Türkmen dk. 76 x), Semih Güler xx, Oleksandr Gladk xx (İsmail dk. 85 ?), Joher Khadım Rossoıl xx
GOLLER: : Legear (dk. 78), Kaan (dk. 90+2) (Adana Demirspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Güven, Nazmi Candoğan (AFJET Afyonspor), Erdal (Adana Demirspor)

(HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor