ŞİMŞEK İLK YARIYI DÖRDÜNCÜ BİTİRDİ

Adana Demirspor, TFF 1.Lig’in 17.haftasında konuk ettiği Menemenspor’u 3-0 yenerek ligi 31 puanla dördüncü sırada bitirdi. Mavi-Lacivertliler, geçen sezonu 24 puanla 8.sırada tamamlamıştı. Bu sezon 31 puanla 4.sırada tamamlayan Adana Demirspor, 35 puanla lider durumda bulunan Giresunspor’un 4 puan gerisinde yer aldı.

Mavi-Lacivertliler, geride kalan 17 maçta 4 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı Altay, Keçiörengücü, Giresunspor ve İstanbulspor’a yenilen Adana Demirspor, kendi evinde oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyerek 9 galibiyet ve 4 de beraberlik aldı ve 19 puan topladı. 13.haftada Giresunspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Adana Demirpor’da Ümit Özat’ın yerine Cüneyt Dumlupınar getirilmişti. Mavi-Lacivertli takım genç teknik direktör ile gösterdiği performansla göz dolduruyor. İlk maçına Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile çıkan Cüneyt Dumlupınar, son şampiyonu penaltı atışları ile mağlup etti ve son 16’ya kaldı. Ligde Tuzlaspor’u 3-1, Balıkesirspor’u 1-0 ve Menemenspor’u 3-0’lık  skorlarla mağlup eden Dumlupınar ve öğrencileri deplasmanda İstanbulspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu. Genç teknik adam görev aldığı 5 maçta 4 galibiyet alırken, 1 de mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atan Adana Demirspor kalesinde 6 gol gördü.

Öte yanadn devre arasında eksik bölgelere transfer yapmak için kolları sıvayan Adana Demirspor için bir çok isim yazılmaya devam ediyor. Hatayspor yöneticisi Ethem Sunar, Gökhan Karadeniz için Adana Demirspor’dan tekilf geldiğini belirtti. Gökhan Karadeniz için 1.lig takımlarından teklif aldıklarını söyleyen Sunar, “Gökhan Karadeniz için Samsunspor, Giresunspor ve Adana Demirspor’dan teklif aldık. Gökhan için belirlediğimiz bir bonservis bedeli var, fakat biz Gökhan’ı göndermek istemiyoruz. Gökhan ayrılmak isterse teşekkür ederiz” dedi. 10 numara pozisyonunda oynayan 30 yaşındaki Gökhan Karadeniz bu sezon 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 10 maçta forma giydi ve 3 asist yaptı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor