ŞİMŞEK İŞİ ADANA’YA BIRAKTI: 1-1

STAD: Dr.Constantin Radulescu

HAKEMLER: Elchin Masiyec ( **), Elshad Abdullayev (*2), Parvin Talibov

CRF CLUJ: Razvan Sava (**), Mario Camora (**), Cristian Manea (**), Arlind Ajeti (**) (Dk.71 Vasile Mogos **), Anton Kresic (**), Ziv Morgan (**) (Dk.86 Philp Otele *), Panagiotis Tachtsidis (**) (Dk.71 Robert Filip **), Lovro Cvek (**), Durel Avounou (**), George Birligea (**) (Dk.86 Ermal Krasniqi *), Jefte Betancor (***) (Dk.60 Emmanuel Yeboah **)

ADANA DEMİRSPOR: Goran Karacic (**), Jovan Manev (*) (Dk.57 Andreaw Gravillon **), Kevin Rodrigues (**), Semih Güler (**), Jonas Svensson (**), Emre Akbaba (**), Younes Belahnda (**) (Dk.77 Nani **), Babajide Akintola (**) (Dk.86  Dorukhan Toköz *), Benjamin Stambouli (**), Yusu Sarı (**), Cherif Ndiaye (**)

SARI KARTLAR: Razvan Sava, Ermal Krasniqi, George Birligea (CFR Cluj), Jovan Manev, Andreaw Gravillon (Adana Demirspor)

GOLLER: Dk.6 Jefte Betancor (CFR Cluj), Dk.77 Benjamin Stambouli (Adana Demirspor)

 

Adana Demirspor, ilk kez çıktığı Avrupa arenasında CFR Cluj karşısında çok iyi futbol oynamasına rağmen Romanya’dan 1-1 beraberlikle döndü ve işi Adana’ya bıraktı. Mavi-Lacivertliler, maça çok iyi başlamasına rağmen kalesinde şok bir gol görerek ilk yarıyı 1-0 geride kapadı. İkinci yarıda daha derli toplu gözüken Adana Demirspor aradığı golü kaptanı Benjamin Stambouli’yle 77.dakikada buldu. Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta her iki yarı da atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla 3 Ağustos’ta Adana’da oynanacak rövanş maçını kazanarak 3.eleme turuna kalmayı hedefleyecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Adana Demirspor maça çok iyi başlamasına rağmen golü kalesinde gören taraf oldu. 6.dakikada gelişen CFR Cluj atağında topla buluşan Jefte Betancor takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonra oyunda dengeyi sağlayan Adana Demirspor, Younes Belhanda ve Cherif Ndiaye’yle yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı her iki ekibin birbirine üstünlük sağlamaya çalışmasıyla sona erdi.

İkinci yarıya Adana Demirspor Teknik Direktörü Patric Kluivert Jovan Manev’in yerine Andreaw Gravillon’u oyuna alarak başladı.

CFR Cluj teknik direktörü bu oyuncu değişikliğine golü kaydeden Jefte Betancor’u oyundan çıkarıp Emmanuel Yeboah’u oyuna alarak müdahale etti.

71.dakikada CFR Cluj takımı teknik direktörü iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Arlind Ajeti’inn yerine Robert Filip, Panagiotis Tachtsidis’in yerine de Robert Filip’i oyuna alarak oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patric Kluivert ise 72.dakikada Younes Belhanda’nın yerine Nani’yi oyuna alarak ileri uca takviye yaptı.

77.dakikada Adana Demirspor aradığı beraberlik golüne kavuştu. Mavi-Lacivertliler Benjamin Stambouli’nin golüyle oyunda dengeyi sağladı.

86.dakikada Adana Demirspor’da Babajide Akintola oyundan çıkarken yerine Dorukhan Toköz oyuna dahil oldu.

Aynı dakikada CFR Cluj takımında da Ziv Morgan’ın yerine Philip Otele, George Birligea’nın yerine de Ermal Krasniqi oyuna girdiler.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta 1-1 sona erdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patric Kluivert yeni transferler Nani, Gravillon ve Dorukhan Toköz’ü yedek kulübesinde oturttu. İkinci yarıya Anderaw Gravillion, Nani ile Dorukhan Toköz’ü  oyuna dahil eden Patric Kluivert, kaleyi Goran Karacic’e emanet ederek büyük bir sürpriz yaptı. Badou Ndiaye’nin sakatlığından ötürü orta sahayı Stambouli ile Emre Akbaba’ya teslim eden Kluivert, hücum hattını ise Yusuf Sarı, Belhanda, Akinto ile Cherif Ndiaye’yle oluşturdu.  (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor