ŞİMŞEK İŞİ SIKI TUTUYOR

Adana Demirspor, Pazartesi günü kendi sahasında güçlü rakibi Trabzonspor’u son saniyelerde attığı golle 3-2 yenerek büyük moral bulmuştu. Mavi-Lacivertliler, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde başladı.

Adana Demirspor’da, idmanda sakatlığı bulunan Kevin Rorigues’in dışında herhangi bir eksik olmadan çalışmalara start verdi. Kulüpten Rodrigues’in sakatlığı ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “12 Eylül Pazartesi günü sahamızda oynadığımız Trabzonspor maçının 16.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Kevin Manuel Rodrigues’in ciddi bir problemi olmadığını, Fransa’da tedavisini sürdüren oyuncumuzun tedavisini tamamladıktan sonra bugün Türkiye’ye döneceğini bilgilenirize sunarız” denildi.

Adana Demirspor’da Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru, takımlarını sırtlayan isimlerin başlarında geliyorlar. Bu üç oyuncunun performansı taraftarları da mutlu ediyor. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’a gelen Belhanda sezona bomba gibi başladı. Belhanda, oynadığı 3 maçta da gol atarak adından söz ettirdi. Galatasaray’da geçirdiği 4 yılda ligde maksumum 6 gol kaydeden Belhanda, bu istatistiğinin yarısına sadece 3 maçta ulaşma başarısı gösterdi. Olimpiakos’tan satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralanan Henry Onyekuru da Mavi-Lacivertliler’in skor yükünü üstlenen bir diğer isim oldu. Ligde çıktığı ilk 2 maçta 2 gol kaydeden Onyekuru, Fenerbahçe maçında ise 1 penaltı kazandırdı ve 1 asistlik katkı sağladı. Adana Demirspor’a 3 yıllığına imza atan ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Badou Ndiaye de skora katkı yapan isimlerden. Ndiaye, 6 maçta 1 gol, 2 asistlik katkı gösterdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor