ŞİMŞEK KARAGÜMRÜK’Ü BEKLİYOR

Adana Demirspor, ligin 23.haftasında yarın Vavacars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak. Ligde 34 puan ve averajla 8.sırada yer alan Mavi-Lacivertliler, 12.sıradaki İstanbul temsilcisiyle karşısında galibiyet arayacak. Adana Demirspor-Fatih Karagümrük m açını Suat Arslanboğa yönetecek. Abdullah Bora Özkara ile Bahtiyar Birinci yardımcılıklarını, Mustafa Kürşad Filiz de dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ligin 22.haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’a 1-0 kaybederek 7 maçlık yenilmezlik serisini yitiren Adana Demirspor, Fatih Karagümrük karşısında alacağı galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyor. Mavi-Lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Balotelli’nin de antrenmana katılarak, teknik direktörün görev vermesi halinde bugünkü maçta forma giymesi bekleniyor. Son antrenmana Başkan Murat Sancak da gelerek teknik heyet ve futbolcular ile bir süre görüşerek son haftalardaki düşüş hakkında bilgi aldı. Futbolcuların da Başkan Murat Sancak’a, “Bu haftaki Fatih Karagümrük maçını kazanarak kendimizi size ve taraftarlarımıza karşı affettirmek istiyoruz” dediler. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Karagümrük maçı için bilet fiyatlarında indirim yapılması talimatını verdi. Yapılan indirim tutarının ise kendisi tarafından kulübe aktarılacağı belirtildi. Ayrıca yapılan indirimden dolayı, bu sezon kombine alanlara gelecek sezon indirim uygulanacağı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Değerli taraftarlarımız; sizlerden gelen yoğun talep üzerine Başkanımız Murat Sancak bilet fiyatlarında indirime gitmiştir. Bu maça özel aradaki fark başkanımız tarafından karşılanacaktır. Tüm herkesi Karagümrük maçına davet ediyoruz. Bu sezon kombine alan herkese önümüzdeki sezon indirim uygulanacaktır. Tek bir hedefimiz var o da; Adana Demirspor’umuzun başarısıdır.” Öte yandan Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı 10 Şubat Perşembe günü saat 17.30’da oynanacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor