ŞİMŞEK, KARAGÜMRÜK’Ü GÖZÜNE KESTİRDİ

Adana Demirspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümürk maçı hazırlıklarına dün Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlenen antrenmanda futbolcular ve teknik heyetin tek düşünceleri Fatih Karagümrük’ü yenip yollarına devam etmek.

Mavi-Lacivertliler, Akdeniz derbisinde sahasında karşılaştığı Alanyaspor’u 4-2 mağlup ederek evinde son 6 maçınını kazanıp toplamda üst üste 5.galibiyetine imza atmıştı. Avrupaları kupaları hedefine dolu dizgin ilerleyen Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 4.sırasına yerleşti ve Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük’e de mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Son 5 maçta 19 gol atıp, sadece 6 gol yiyen Adana Demirspor, toplamad ad ligin en golcü 3.takımı olmayı başardı. Teknik Direktör Vincenzo Monetella, futbolcularına rehavet uyarısında bulundu. Doğru adımlarla hedefe ilerlediklerinin altını çizen Montella, oyuncularını ligin en golcü ve aş ekiplerinden Fatih Karagümrük karşısında dikkatli olmaları karşısında uyararak şunları söyledi: “Gerçekten ligin en iyi futbol oynayan iki ekibi karşı karşıya geliyor. Her iki ekip de gol yollarında çok becerikliler. Biz son maçlarda kalemizde çok gol yememize rağmen galip gelmesini bildik. Bu maçta daha dikkatli olmalıyız. Ön hattı bizden daha kaliteliler. Bunun bilincindeyiz. Bu maçı kazanıp, hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçına kayıpsız girmek istiyoruz. Beşiktaş’ı da kendi seyircimiz karşısında ağırlayacağız ve taraftarımızın da desteğiyle rakibimizi yenerek puan farkını iyice azaltmak istiyoruz” diye konuştu. Öte yandan Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Ogün Kamacı yaparken, Gürcan Hasova da dördüncü hakem olarak görev yapacaklar. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor