ŞİMŞEK, KARTAL’I BEKLİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı Beşiktaş maçının antrenmanını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.  Bugünkü maçta Mavi-Lacivertlilerin en büyük destekçisi taraftarları olacak. Onların desteğiyle takım bir başka oynuyor. Adana Demirspor-Beşiktaş maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Murat Erdoğan da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adana Demirspor’da hafta sonu oynanan Kasımpaşaspor maçında alınan 2-1’lik mağlubiyetten çok, üç futbolcunun kırmızı kart görerek bugünkü Beşiktaş maçında oynayamayacak olması düşündürüyor. Özellikle kaleci sorunu ön plana çıkıyor. Ertaç Özbir’in kırmızı kart görmesi, Goran Karacic’in TFF’ye bildirilmemesi ve yeni transfer edilen kaleci Shahrudin Mahammadaliyev’in de ertelenen Beşiktaş maçından sonra transfer edilmesinden dolayı statü gereği oynayamayacak. Beşiktaş karşısında Vedat Karakuş  kaleyi koruyacak.

Başkan Murat Sancak, önceki gün yapılan antrenmanı izleyerek futbolcuları motive etmeye çalıştı. Sancak özellikle maç bittikten sonra kırmızı kart gören Kevin Rodrigues ile yakından ilgilenerek Gökhan Göktürk ile arasında yaşanan olaylarla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Başkan Sancak, “Kasımpaşa maçında olmadık şeyler yaşadık. Başkanlığım dönemimde ilk defa bir maçta 3 futbolcum kırmızı kart gördü. Bunu tavsip etmem mümkün değil. Ama şimdi önümüzde çok önemli Beşiktaş maçı var. Eksiklerimiz çok, fakat kadromuz çok geniş, oynayanların da diğer arkadaşlarını aratmayacaklarına inanıyorum. Bugün ben taraftarlarımızın da desteğiyle Beşiktaş’ı yenerek Kasımpaşa yenilgisini unutturmak istiyoruz” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor