ŞİMŞEK, KONYA’YI BEKLİYOR

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında sahasında oynayacağı Arabam.Com Konyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Adana Demirspor-Arabam.Com Konyaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Gökhan Barcın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Ligde ve kupada emin adımlarla ilerliyoruz. Adıyaman FK karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularıma yer verdim. Onların da mücadelesinden ve isteklerinden dolayı çok mutluyum. Bu da gösteriyor ki oynayan veya oynayamayan tüm futbolcularımız hazır durumdalar. Şimdi önümüzde daha güçlü bir rakibimiz var. Arabam.Com Konyaspor, güçlü bir  kadrosu ve iyi bir oyun sistemi var. Zor maç olacak. Taraftarlarımızın desteği ve futbolcularımızın mücadeleleriyle bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bu karşılaşmayı da kayıpsız kapatarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

BELHAN’DA FARK YARATIYOR

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından Adana Demirspor’a imza atan Younes Belhanda, bu sezon sergilediği performansla takımını sırtlıyor. Mavi-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon lige damga vurmasının ardından bu sezonda da etkileyici bir performans sergilemeye devam edioyr. Bu sezon Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde oynanan 10 karşılaşmanın ardından topladığı 21 puanla ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor, liged fırtına gibi esmeye devam ediyor. Adana Demrispor’un ligde dikkat çeken performansında en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Younes Belhanda olurken, Faslı futbolcu 10 karşılaşmada 5 gol ve 2 asistlik katkısıyla takımın en faydalı futbolcularından biri oldu

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor