ŞİMŞEK KÖTÜ BAŞLADI

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için çıktığı Bursaspor karşısında şok bir mağlubiyet alarak taraftarlarını üzdü. Devre arasında 9 isimle yollarını ayıran ve 5 yeni transfere imza atan Mavi-Lacivertliler’de ikinci devre kötü başladı.

Bursaspor’a 2-1’lik skorla kaybeden Adana Demirspor, bu sezon kendi sahasında ilk yenilgisini aldı. Mavi-Lacivertliler’in transfer tahtasını açamayan ve genç oyuncularla oynayan Bursaspor’a mağlup olması camiada hayal kırıklığı yarattı. Başkan Murat Sancak’ın eksik bölgelere nokta transferler yapmasına rağmen, sahada futbolcuların Adana Demirspor ruhunu yansıtamaması taraftarları çıileden çıkarttı. Mavi-Lacivertliler, her pozisyonda en az 1 alternatifi olan bir kadroya sahip ve kadro değeri olarak TFF 1.Lig’in üstünde yer alıyor. Buna rağmen Bursaspor karşısında oynanan futbol ve sonuç hüsrana yol açtı.

‘BİZE YAKIŞMADI’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmede, yedikleri ikinci golün kendilerine yakışmayacak bir şekilde olduğunu söyledi. Cüneyt Dumlupınar, “Kaybettiğimiz için çok üzgünüz, kendi sahamızda vermememiz gerekne bir 3 puandı. Net pozisyonlarımız vardı, iknic iyarı baskılı oyunumuz devam etti. Sonrasında riskleri aldık. 1-1’den sonra da pozisyonlarımız vardı ama kontra ataktan gol yedik. Bölüm bölüm iyi oynadık ama mağlup olarak ayrılmamamız gerekiyordu. Bursaspor’u da kazandıkları için tebirk ediyorum. Hakemem itiraz ederken kendimize yakışmayacak bir gol yedik. Bu hiç yakışmadı bize. Ali Akman çok yetenekli bir oyuncu. Burak Kapacak da bu şekilde, beklemediğimiz şekilde evimizde mağlup olduk” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor