Şimşek kritik virajda

Adana Demirspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Bir hafta içerisinde önce play-offun güçlü isimlerinden Fatih Karagümrük ile deplasmanda karkşılaşacak, daha sonra yine play-off iddiasını sürdüren Akhisar Belediyespor ile kendi sahasında mücadele edecek. Mavi-Lacivertlilerin bu iki maçtan alacağı puan veya puanlar şampiyonluk için önemli olacak.

Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı  Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Antrenman öncesi geçen hafta İdlib’deki şehitler için topluca Türk bayraklı tişörtlerle sahaya çıkarak çalışmalara başladılar. Futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oluşları dikkatlerden kaçmadı. Futbolcular, “Olumsuz hava şartları bizi çok zorladı. Alacağımız maçı son dakikalarda bulduğumuz golle berabere bitirdik. Şimdi Hatayspor maçını unuttuk, önümüzdeki Fatih Karagümrük maçına odaklandık. Şampiyon olmak istiyorsak her maçımıza kazanmak için çıkmalıyız, biz de her maçımızı kazanmak için oynuyoruz. Taraftarlarımızın içeride ve dışarıda bizi yalnız bırakmamaları en büyük desteğimiz oluyor. Onlar sayesinde ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” dediler.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker de, “Maça başlamadan önce bir gün önce gelen şehit haberleri ile çok üzüldük, bir de maç günü olumsuz hava şartları bizleri gerçekten zorladı. Hatayspor karşısında aldığımız bir puan ilerisi için avantaj sağlar. Şimdi önümüzde yine zorlu bir maç daha var. Şu an ilk 6 içinde yer alan ve 38 puanı bulunan Fatih Karagümrük ile karşılaşacağız. Onlar da bu maçı kazanmak için çıkacaklar. Biz oraya kazanmak için gidiyoruz. Futbolcularım da bunun bilincinde ve oradan mutlaka üç puan alıp Adana’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.

SİNAN KURT 25 YAŞINDA

Adana Demirsporlu futbolcu Sinan Kurt 25.yaş gününü takım arkadaşları ve personel ile birlikte kutladı. Kendisi için sürpriz bir doğum partisi olduğunu ifade eden Sinan Kurt, “Arkadaşlarım ve personelimiz bana sürpriz bir doğum günü partisi yaptılar. İnşallah biz de sezon sonunda hep birlikte Süper Lig’e çıkarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor