ŞİMŞEK KUPAYA VEDA ETTİ: 7-6

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Feridun Daldaş (**), Egemen Savran (**), Güner Mumcu Taştan (**)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Vedat Karakuş (**), Abdurrahim Dursun (**), Abdulsamet Burak (**), İsmail Çokçalış (**), Jovan Manev (**), Yusuf Erdoğan (**), Arber Zeneli (**) (Dk.46 Babajide Akintola **), Tayfun Aydoğan (**) (Dk.65 Andreaw Gravillon **), Dorukhan Toköz (**) (Dk.65 Edouard Michut **), İzzet Çelik (**) (Dk.46 Emre Akbaba **), Nani (**)

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR: Erdi Yokuşlu (**), Gençer Cansev (**), Gökhan Payal (**), Enes Yılmaz (**), İlker Günaslan (**), Oğuz Han Aynaoğlu (**) (Dk.58 Ziya Alkurt **), Hasan Kaya (**), Çınar Tarhan (**) (Dk.69 Furkan Işıkdeimr **), Özkan Yiğiter (**), Ali Altönüz (**), Kubilay Yılmaz (**) (Dk.69 Muhammed Enes Yılmaz **)

GOLLER: Dk.65 Ziya Alkurt, Dk.77 Özkan Yiğiter (Anagold 24Erzincaspor), Dk.89 Edouard Michut, Dk.90+2 Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Abdurrahim Dursun, Abdulsamet Burak, Yusuf Erdoğan (Yukatel Adana Demirspor), Erdi Yokuşlu, Enes Yılmaz (Anagold 24Erzincanspor)

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında Adana Demirspor, evinde 2.Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor’a penaltılarda yenilip kupaya veda etti. Normal süresi 2-2 biten maçta gidilen penaltı atışlarında hata yapmayan taraf Anagold 24Erzincanspor turu atlayan taraf oldu. Adana Demirspor’un zayıf rakibi karşısında çok kötü bir oyun sergilediği karşılaşmada maçın gollerini Anagold 24Erzincanspor adına 65.dakikada Ziya Alkurt ve 77.dakikada Özkan Yiğiter kaydederken, Adanaspor’un gollerini ise 89.dakikada Edouard Michut, 90+2.dakikada Emre Akbaba kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın ilk yarısında Adana Demirspor, zayıf rakibi Anagold 24 Erzincanspor karşısında çok kötü bir oyun sergiledi. Konuk ekip daha atak ve istekli gözüktü. Her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıya her iki ekipte oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. Adana Demirspor’da Arber Zeneli ile İzzet Çelik oyundan çıkarken Babajide Akintola ile Emre Akbaba oyuna dahil oldu. Anagold 24Erzincanspor’da ise Gençer Cansev’in yerine Kamil İçer oyuna giren isim oldu.

58.dakikada Anagold 24Erzincanspor’da ikinci oyuncu değişikliği Oğuz Han Aynaoğlu’nun yerine Ziya Alkurt değişikliğiyle yapıldı.

65.dakikada bu sefer Adana Demirspor iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Dorukhan Toköz’ün yerine Edouard Michut, Tayfun Aydoğan’ın yerine de Andreaw Gravillon oyuna girdiler.

65.dakikada konuk ekip Anagold 24Erzincanspor Ziya Alkurt’un attığı golle 1-0 öne geçti.

69.dakikada Anagold 24Erzincanspor’da iki oyuncu değişikliği birden oldu. Çınar Tarhan’ın yerine Furkan Iışkdemir, Kubilay Yılmaz’ın yerine de Muhammed Enes Yılmaz oyuna giren isimler oldu.

76.dakikada Adana Demirspor son oyuncu değişikliğini Abdurrahim Dursun’un yerine Motez Nourani’yi oyuna alarak yaptı.

Konuk ekip Anagold 24Erzincanspor, Özkan Yiğiter’in attığı golle farkı 2’ye çıkartarak durum 2-0 yaptı.

Adana Demirspor, 2-0’dan sonra toparlanarak önce 89.dakikada Edouard Michut, daha sonra 90+2.dakikada Emre Akbaba’nın golleriyle durumu 2-2’ye getirerek maçı uzatmaya götürdü.

Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışları sonucunda konuk ekip Anagold 24Erzincanspor, 7-6 kazanarak tur atlayan taraf oldu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor