ŞİMŞEK, KUPAYI ÖNEMSİYOR

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.eleme turunda yarın sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda, pas ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, taktik çalışmalarla son buldu.

Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası arasını çok iyi değerlendirdik. Hazırlık maçlarında oynamayan oyuncularımı görme fırsatı buldum. Birçoğu olumlu not alırken, bazıları eline geçirdikleri fırsatı değerlendiremediler. Ara bitti, şimdi marotan tekrar başlıyor. Önümüzde ilk olarak kupa maçında karşılaşacağımız Çaykur Rizespor maçı var. Bu maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçından sonra zorlu bir periyot bekliyor. Bir haftada 3 maç yapacağız. Ligde iddiamızı sürdürmek için devre arasına kadar karşılaşacağımız 5 maçı da kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve kadromuz da bulunuyor” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Dünya Kupası için verilen arada Jovan Manev’i yakın takibe aldı. Genç oyuncu Manev enerjisiyle ön plana çıktı. Sezon başında Makedonya ligi takımlarından Bregalnica’dan kiraladığı Jovan Manev, sergilediği performansla Montella’dan olumlu not aldı. Maccabi Tel Avic maçında 52.dakikada oyuna giren Manev, Fotuna Sittard maçına ilk 11’de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Galatasaray karşılaşmasında da ilk 11’de başlayan 21 yaşındaki stoper 90 dakika sahada kaldı. Manev, Sampdoria karşılaşmasının ise son 30 dakikasında forma giydi. Satın alma opsiyonu Adana Demirspor’da olan 21 yaşındaki oynucu Süper Lig’de forma giyemezken, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 maçta 90’ar dakika forma giydi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor