ŞİMŞEK LİDER DÖNMEK İSTİYOR

Adana Demirspor, bugün saat 17.00’de deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Mustafa Savranlar, Murat Altan yaparken, Direnç Tonusluoğlu da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Ligde 18 puan ve averajla lider durumda bulunan Adana Demirspor, 13 puanlı rakibi karşısında galibiyet arayacak. Mavi-Lacivertliler, geçen sezon Kasımpaşa ile oynadığı maçların ilkinde 0-0 berabere kalmış, ikincisinde rakibine 4-0 mağlup olmuştu. Adana Demirspor’un yıldızı Henry Onyekuru, “Kulübün isteklerini, hedeflerini, amaçlarını öğrendikten sonra buraya gelme kararını çok kolay verdim. Takımıma gollerle asistlerle katkı vermek istedim. Oyuncu olarak kafanızda şampiyonluk hedefi oluyor. Lig yarışına maç maç bakıyoruz. Tabii ki şampiyonluk hedefimiz ve isteğimiz her zaman var. Ancak bu nasıl sonuçlanacak, şimdiden asla bilemeyiz. Burada çok iyi hocamız ve başkanımız var. Çok önemli de bir ekip var. Adana, yaşamak için güzel bir şehir” ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella da yaptığı açıklamada, “Geçen hafta kazanamadığımız için çok üzgünüz. Son 10 dakikayı daha iyi değerlendirebilirdik. Ona rağmen çok net 2 pozisyonumuz var kalenin önünde. Genel olarak takımın isteği, arzusu ve oynama tarzından memnunum. Aynı istek ve arzuyu Kasımpaşa karşısında göstererek kazanmak istiyoruz. Kasımpaşa maçından sonra Salı günü oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçına da hazırlanıyoruz. Hedeflerimiz her zaman maçları kazanmak. Kupad ada formayı hak eden ancak oynatamadığımız futbolcularımızı oynatacağız. Hedefimiz bu” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor