ŞİMŞEK LİGE DÖNDÜ

Adana Demirspor, 22 Aralık Perşembe günü kupa mücadelesinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına start verdi. Mavi-Lacivertliler, kupa sınavından sonra ara dönüşünde Karagümrük, Beşiktaş, İstanbulspor, Başakşehir ve Ankaragücü’nü yenerek iddiasını göstermeyi planlıyor.

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor, Dünya Kupası arası öncesinde çıktığı 10 karşılaşmada mağlup olmamıştı. Mavi-Lacivertliler, 4 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederek Süper Lig’de 3.sırada yer almıştı. Adana Demirspor, ara dönüşünde de bu serisini devam ettirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kupadaki Çaykur Rizespor mücadelesini kazanmak isteyen Mavi-Lacivertliler, ligdeki ilk maçında Fatih Karagümrük karşısında patlama yaparak rakiplerine gözdağı vremeyi hedefliyor.

Ardından Beşiktaş’a konuk olacak olan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, daha sonra İstanbulspor’u ağırlayacak. Zirve mücadelesi veren Başakşehir’le İstanbul’da karkşılaşacak Adana Demirspor, ilk yarının son haftasında ise Ankaragücü’nü konuk edecek. Mavi-Lacivertliler, bu 5 karşılaşmada serisini sürdürerek ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışı içinde yer almayı hedefliyor. Teknik Direktör Vince Montella’nın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, önlerindeki 5 haftanın önemine vurgu yaptığı belirtildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor