ŞİMŞEK MEHMET AKYÜZ’LE ÇAKTI: 0-3

Adana Demirsor, geçen Çarşamba günü kendi sahasında Ümraniyespor’u 4-2 yendikten sonra dün de deplasmanda Bandırmaspor’u golcü oyuncusu Mehmet Akyüz’ün 3 golüyle yendi ve uzun bir aradan sonra 2 maçı arka arkaya kazanmış oldu. Mavi-Lacivertli ekip bu galibiyetle puanını 14’e çıkardı.

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, maçın 12.dakikasında Adana Demirspor öne geçti. Bu dakikada Volkan Şen’in hızlı bir şekilde ceza alanına getirdiği top sol kanada açıldı. Bu topu düzgün bir vuruşla Bandırma ağlarına gönderen Mehmet Akyüz ilk yarının da skorunu belirledi 0-1.

Karşılaşmanın ikinci yarısı yine Mehmet Akyüz’ün golü ile başladı. 49. dakikada Hasan’ın kullandığı korneri değerlendiren Mehmet Akyüz takımın ve kendisinin 2. golünü attı. Karşılaşmanın 59. dakikasında defanstan çıkan hızlı bir topu Volkan Şen ceza alanına kadar taşıdı. Çıkardığı topu sert ve düzgün bir vuruşla Mehmet Akyüz tekrar ağlarla buluşturdu 0-3.

Karşılaşmanın geri kalan döneminde önemli bir pozisyon yaşanmazken, karşılaşma Mehmet Akyüz’ün ve Adana Demirspor’un 0-3 galibiyeti ile sona erdi. Mavi-Lacivertli ekip önümüzdeki hafa sonu pazar günü kendi sahasında ligin şampiyonluk adaylarından Samsunspor’u ağırlayacak.

STAD: Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER: Emre Kargın (**), Utku Tunavelioğlu (**), Hüseyin Aylak (**)

BANDIRMASPOR: Gökhan Değirmenci (*), Abdurrahim Dursun (*), Mehmet Yiğit (*), Orhan Ovacıklı (*) (Dk.82 Mahamadou Ba?) , Gökay Güney (*) (Dk.75 Lacina Emeghara Traore ?), İshak Çakmak (*), Guy Lucien Michel Landel (*), Hakan Bilgiç (*) (Dk.46 Selçuk Alibaz ), Emir Halilovic (*) (Dk.58  Rahmi Anıl Başaran ?), Yonathan Alexander Del Va (*), Mickael Franck Pote *) (Dk.85 Berat Satılmış?)

ADANA DEMİRSPOR: Emilijis Zubas (***), Tayyib Talha Sanuç (***), Mehmet Uslu (***), Osman Tarık Çamdal (***), Joher Khadim Rassoul (***), Volkan Şen  (**) (Dk.82 Sedat Şahintürk ), Hasan Kılıç (***), Gökhan İnler (***) (Dk.89 İzzet Çelik ?) , Erkan Zengin (**) (Dk.46 Sinan Kurt **), Pa Amat Dibba (***) (Dk.89 Davide Lanzafame ?), Mehmet Akyüz (****) (Dk.71 Yunus Akgün *)

GOLLER: Dk.12, Dk.49, Dk.59 Mehmet Akyüz (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Joher Khadim Rassoul (Adana Demirspor), Rahmi Anıl Başaran, Mehmet Yiğit (Bandırmaspor)

(HABER: UĞURBAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor