ŞİMŞEK, MİLLİ ARAYA MORALSİZ GİRDİ

Adana Demirspor, Pazar günü Mersin’de karşılaştığı Hatayspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıda Hatayspor’un üç golüne engel olamayarak bir ara durum 3-1 oldu. 3-1’den sonra toparlanan Mavi-Lacivertliler, 84 ve 89.dakikalarda bulduğu gollerle durumu 3-3 getirdi ve sahadan bir puanla ayrıldı.

Adana Demirspor’da, ikinci yarının başlarından sonlarına kadar kötü futbol oynaması taraftarları endişelendirdi. Maçın son dakikalarında bulunan 2 gol ve uzatmalarda da yakalanan pozisyonlar oyun olarak tekrar güven verdi. Futbolcuların maçtan sonra oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Teknik Direktör Patric Kluivert te maç sonu yaptığı açıklamada, “Son dakikalarda öne de geçebilirdik, fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu. Biz normalde tabiki de galip gelmek istiyorduk. Futbolda maalesef böyle sonuçlar olabiliyor. Maça istediğimiz gibi başladık, istediğimiz gibi oynuyorduk ve 1-0 öne geçtik. Tam istediğimiz kıvamda oynarken, soyunma odasına girdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Ancak sonrasında 3-2’yi bulduk ve 1 değişiklik yaparak ön taraftaki oyuncuları 1’e 1 oynatmaya başladık. Bu yolla 3-3’ü de bulduk. Rakip takımı ve hocalarını tebrik etmek lazım. 1-0’dan 3-1 öne geçmişlerdi. Şimdi önümüzde 15 günlük bir milli ara var. Bu arada futbolcularım dinlenme fırsatı bulacak ve kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçına hazırlanacağız” dedi.

Adana Demirspor formasıyla ilk golünü atan Luis Nani maç sonu yaptığı açıklamada yoğun bir maç trafiğinden çıktıklarını belirterek, “Zorlu bir haftadan çıktık. Çok zorlu bir Genk maçından sonra yine zorlu bir Hatayspor maçı oynadık. Genel olarak baktığımız zaman kötü bir oyun oynamadık. Şimdi milli maçlar nedeniyle lige ara verildi. Sonrasında ise haftada bir maç yapacağız ve bu kadar yoğun bir trafiğimiz olmayacak. Aradan sonra daha güçlü olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Karşılaşma 3-1 Hatayspor’un üstünlüğüyle sürerken 84.dakikada sahneye çıkan Andreaw Gravillon attığı gol ile farkı 1’e indirdi ve ardınan yerini Lusi Nani’ye bıraktı. Gravillon bu sezon 3’ü Avrupa’da, 3’ü de Süper Lig’de toplam 6 maçta forma giydi.

Karşılaşmada ilk golü atan Cherif  Ndiaye, Hatayspor maçı sonrası ayrılığını açıkladı. Ndiaye, “İlk yarıya çok iyi başladık ve öne de geçtik. Ancak ikinci yarıya istediğimiz gibi başlayamadık. Basit goller yedik. Buna rağmen yılmadık ve iki farkla geriden gelip beraberliği yakaladık. Bu maçı hızlı bir şekilde geride bırakıp önümüze bakacağız” derken, Kızılyıldız’a transferi ile ilgili sorulara da, “Takım arkadaşlarıma, ekibe ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Burayı ilk geldiğim günden bu yana çok sevdim. Adana Demirspor taraftarlarına her şey için teşekkür ederim. Yarın takımdan ayrılıyorum, gol atarak ayrıldığım için de ayrıca mutluyum. Bundan sonraki süreçte Adana Demirspor’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor