ŞİMŞEK MORAL DEPOLUYOR

Adana Demirspor, Bolu’da sürdürdüğü kamp hazırlıklarına devam ediyor. Mavi-Lacivertli futbolcuların kampın ilk gününden itibaren moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğu gözlendi.

Adana Demirspor, kamp hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yaparak sürdürüyor. Kampta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik heyetin futbolcuların bu performanslarından oldukça mutlu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Bolu’ya geldikten sonra futbolcularımla görüşüp geçmişi unutmalarını ve artık önlerine baklamalarını söyledim. Geçmişten ders çıkarıp tekrar aynı hataları yapmamaya çalışacağız. Liglerin başlamasına bir ay kaldı. Bu kısa zamanda en iyi şekilde hazırlanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu da yapacak futbolculara sahibiz” dedi.

Bu arada Adana Demirspor’da santrafor arayışları başladı. Süper Lig adlmı internet sitesinin sosyal medya adresinden yaptığı habere göre Mavi-Lacivertliler, Brezilya kökenli Portekizli futbolcu Gerson Rodrigues ile ilgileniyor. Haberde; “Adana Demirspor, Gerson Rodrigues Correia Leal’i kadrosuna katmak için kulübü Dinamo Kiev ile görüşmelere başladı” ifadesine yer verildi. Santrafor mevkiinde oynayan Gerson Rodrigues, geçtiğimiz yıl Ankaragücü’nde kiralık oynamış ancak tekrar kulübü Dinamo Kiev’e dönmüştü. Her iki ayağını da kullanan Gerson Rodrigues, özellikle hava toplarındaki başarısı ile tanınıyor.

BEKİR ÇINAR ANILDI

Adana Demirspor Kulübü eski başkanlarından Bekir Çınar vefatının 10.yıldönümünde anıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Adana Demirspor için çok büyük fedakarlıklar yapan ve emek harcayan unutulmaz başkanımızı saygıyla anıyoruz.Aramızdan ayrılışının 10.yılında tüm camiamızı sabır dilerken, merhum başkanımızı unutmayacağımızı bir kez daha yineliyoruz” denildi. 16 Ağustos 2010 tarihinde vefat eden Bekir Çınar, 2009 yılında Adana Demirspor başkanı olmuş ve bu görevi 1 yıl süreyle yürütmüştü. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor