ŞİMŞEK, NAPOLİ ÖNÜNDE

Adana Demirspor, bugün saat 21.30’da Napoli ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler, dün çift idman yaparak çalışmalarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Şimdi tüm gözler daha önceki oynanan hazırlık maçlarında yer almayan Balotelli’nin bugün oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.

İtalya’da hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, burada ilk maçını Serie C’den Pescara ile oynamış ve 2-1 mağlup olmuştu. Adana Demirspor-Napoli maçı organizasyonu tamamlanmış ve Türkiye’deki yayıncısı da belirlenmişti. İtalya ve Türkiye’de bu maça büyük önem veriliyor. Geçen sezon Serie A’da sezonu üçüncü sırada bitiren Napoli, ile Süper Lig’de Avrupa kupalarına gitmeyi son anda kaçıran Adana Demirspor maçının zevkli geçmesi bekleniyor. Napoli-Adana Demirspor maçı bugün saat 21.30’da başlayacak. Müsabaka İtalya’nın Castel di Sangro kentindeki Stadio Teofilo Patini’de oynanacak.

Binlerce ftubolseverin merakla beklediği Adana Demirspor maçını ülkemizde A Spor kanalı canlı ve şifresiz yayınlayacka. Ayrıca A Spor’un internet sitesi ve YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. Öte yandan Adana Demirspor’un resmi YouTube hesabında da yayın hizmeti verileceği duyuruldu.  Mavi-Lacivertliler Süper Lig’deki ilk sezonunda yaptığı tarnsferlerle adından sıkça söz ettirmişti. Haziran-Temmuz 2022 aralığında 14 futboluyu da kadrosuna katan Adana Demirspor, toplam 1.2 milyon Euro harcama yaptı. Takıma katılan oyuncular arasında Henry Onyekuru, Arda Kurtulan, Badou Ndiaye, Kevin Rodrigues, Yusuf Sarı, Aias Osman, Abdurrahim Dursun, Ali Yavuz Kol, Ertaç Özbir, Salih Kavrazlı, Giorgi Khabuliani, Jovan Manev, Yaroslav Rakitskyi, Goran Karacic bulunuyor. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor