Şimşek Osmanlı’yı bekliyor

Adana Demirspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 20.00’de  5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Burak Şeker. Burak Şeker’in yardımcılıklarını ise Seyfettin Ünal ve Ali Can Alp yaparken, karşılaşmanın 4.hakemi de Oğuzhan Aksu oldu.

Şu anda 45 puanla dördüncü sırada bulunan Mavi-Lacivertliler, rakiplerinden sadece Erzurumspor’un bu hafta kazanması, Hatayspor’un berabere kalması ve Bursaspor’un yenilmesiyle şansı iyice arttı. Adana Demirspor şu an 45 puanla dördüncü, Bursaspor 46 puanla üçüncü, Erzurum BB 50 puanla ikinci ve Hatayspor ise 54 puanla lider bulunuyor. Şimşek Osmanlıspor’u yendiği takdirde puanını 48’e çıkartarak Erzurum BB puan farkını 2’ye, Hatayspor ile 6’ya indirecek.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Kaleci Muhammed Şengezer haricinde herkes çalıştı. Erkan Zengin iki, Tarım Çamdal bir maç cezalı Tüm oyuncularımız bugünkü maça hazır. Oyuncularımdan çok memnunum, çok tempolu, coşkulu, agresif, kazanmak için her şeyini sahaya yansıtan bir takım izleeceğiz. Ligde kalan 6 maçta kazanma arzusu maksimum, yüzde 100 motive olan, sahada her şeyini veren bir Adana Demirspor izleteceğiz” dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da yatığı açıklamada, tek hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirtirken, “2 senedir tek hedefimzi direk Süper Lig’e yükselmek. Geçen sezon play-offa kaldık ve elendik. Bu sezon hakem hataları oldu.Ancak ilk 2 hedefimiz devam ediyor. Kalan 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Adana Demirspor’un yeri kesinlikle Süper Lig’der. Biz tüm camia olarak Süper Lig’e hazırız. İnşallah bu sezon sonunda Süper Lig’e çıkarız. Mevcut kadromuz Süper Lig içerisinde orta sıralarda olacak kapasiteye sahip. Şu anda takip ettiğimiz oyuncular var. Süper Lig’e yükseldiğimizde kadromuzu güçlendirecek transferler yapacağız” ifadelerini kullandı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor