ŞİMŞEK, PESCARA CALCİO ÖNÜNDE

Adana Demirspor, ikinci etap kamp çalışmalarını İtalya’nın Roma kentinde devam ediyor.  20 Temmuz’da Roma’ya geçen büyük coşkuyla karşılanan Mavi-Lacivertli futbolcular ve teknik heyet bir günlük dinlenmenin ardından dün yaptığı antrenmanda start verdi. Adana Demirspor yarın saat 17.30 (TSİ: 18.30)’da Pescara Calcio ile karşılaşacak.

Adana Demirspor, ilk etap çalışmalarını Bolu’da yapmıştı. Burada üç hazırlık maçı yapıp, ikisini kaybederken son maçını kazanmıştı. Roma’da, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenman oldukça iyi bir ortamda geçti. Montella, “Burada olmaktan çok mutluyum. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Kamp dönemi boyunca üç maç yapacağız. İlk maçımızı Pazar günü yaptıktan sonra, ikinci maçımızı 27 Temmuz’da, son maçımızı da 30 Temmuz’da yapıp kamp dönemimizi bitirip, Türkiye’ye dönüp, lig başlayana kadar çalışmalarımızı Adana’da kendi tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar yapılan transferlerden çok mutluyum. İnşallah kamp sonuna kadar tüm arkadaşlarımızın lig başlayana kadar hazır olurlar ve lige iyi bir başlangıç yapacağız” diye konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor, 2004 doğumlu Gürcü futbolcu Giorgi Khabuliani ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 2004 doğumlu Gürcü futbolcu Giorgi Khabuliani ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır” ifadeleri yer aldı. Mavi-Lacivertliler daha önce Ali Yavuz Kol, Arda Okan Kurtulan, Henry Onyekuru, Goran Karacic, Jovan Manev, Abdurrahim Dursun, Badou Ndiaye, Kevin Rodrigues ve Yusuf Sarı’yı renklerine bağlamıştı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor