Şimşek puanla döndü

Adana Demirspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen bir puan alan taraf oldu.

Mavi-Lacivertli ekipte Hatay’da alınan 1 puanın çok önemli olduğu belirtildi. Bu bir puanın önümüzdeki haftalar için önemli bir puan olduğunu belirten futbolcular, “Son haftalardaki kötü performansımızı Hatayspor deplasmanında oyun olarak sildik. Ancak saha zemini oldukça kötüydü. Her iki takım futbolcuları bu sahada canla başla mücadele etmek gerçekten zordu. Sakatlanma olmaması çok mucizevi bir olay. Biz bu kötü zemine rağmen ve 1-0 yenik düşmemize rağmen oyunu bırakmadık ve 1-1’i bulduktan sonra da galibiyeti kaçıran taraf biz olduk” dediler.

DAMLA: İLK DEFA DERLİ TOPLU OYNADIK

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Hatayspor, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.   Ümit Özat’ın maçta tribüne gönderilmesinden dolayı toplantıya katılan Adana Demirspor’un yardımcı antrenörü Serkan Damla da Hatay deplasmanından 1 puan almanın iyi sonuç olduğunu söyledi. Damla, “Sezon başından bu yana ilk defa derli toplu oynadık diye düşünüyoruz. Çok ağır bir saha zemini vardı. Buna rağmen bizim oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Final paslarında biraz daha dikkat edebilseydik, biraz doğru oynayabilseydik buradan 3 puanla çıkmamak mümkün bile değildi. Ama son 2 deplasmanda İstanbulspor’a yenilip, Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla döndük.. Hatayspor güçlü ve iç sahada iyi oynayan bir takım. Buradan da bir puan almak en azından içeride oynayacağımız maça daha moralli olacak. O maçta seyircimizin desteğiyle de inşallah 3 puanla tanışırız” diye konuştu. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor