ŞİMŞEK PUANLA TANIŞTI: 2-2

STAD: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy (**), Murat Tuğberk Curbay (**), Murat Ergin Gözütok (**)

KASIMPAŞASPOR: Andreas Gianniotis (**), Claudio Winck (**), Kevin Rodrigues (**), Nicholas Opoku (**), Yasin Özcan (**), Gökhan Gül (**) (Dk.73 Loret Sadiku **), Mamadou Fall (**), Haris Hajradinovic (**) (Dk.90 Kenneth Omeruo *), Aytaç Kara (**) (Dk.73 Cafu **), Mortadha Ben Ouanes (**), Nuno Da Costa (**)

ADANA DEMİRSPOR: Deniz Eren Dönmezer (**), Jovan Manev (**), Abdulsamet Burak (**) (Dk.77 Salih Kavrazlı *), Semih Güler (**), Andreaw Gravillon (**), Simao Antonio Muanza (**), Bünyamin Balat (**), Yusuf Sarı (*) (Dk.63 Tayfun Aydoğan *), Abat Aimbetov (*) (Dk.63 Ali Yavuz Kol *), Nabil Alioui (*), Yusuf Barasi (**) (Dk.86 İzzet Çelik *)

GOL: DK.30 Haris Hajradinovic, Dk.60 Nuno Da Costa (Kasımpaşaspor), Dk.65 Yusuf Barasi, Dk.93 Jovan Manev (Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Gökhan Gül (Kasımpaşaspor)

 

Adana Demirspor, mutlak puan için gittiği İstanbul’da Kasımpaşaspor’la 2-2 berabere kaldı. Mavi-Lacivertliler 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Yusuf Barasi ve uzatma bölümünde Jovan Manev’in golüyle beraberliği yakaladı. Adana Demirspor bu sonuçla 3 hafta sonunda bir puanla tanışmış oldu. Karşılaşmanın gollerini Kasımpaşaspor adına 30.dakikada Haris Hajradinovic, 60.dakikada Nuno Da Costa kaydederken, Adana Demirspor’un gollerini ise 65.dakikada Yusuf Barasi ve 93.dakikada Jovan Manev kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Kasımpaşa oldu.

4.dakikada ev sahibi ekip korner atışı kazandı. Aytaç Kara’nın kullandığı köşe vuruşundan hiçbir arkadaşı yararlanamadı.

6.dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Adana Demirspor ceza alanı yakınından Nuno Da Costa’nın çektiği şut defanstan döndü.

11.dakikada Adana Demirspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Yusuf Sarı penaltı atışından yararlanamayarak takımın bir golden etti.

16.dakikada Kasımpaşa Aytaç Kara’nın ayağından kullandığı köşe vuruşundan yine yararlanamadı.

17.dakikada ender gelişen Adana Demirspor atağında Abat Aimbetov’un çektiği şut dışarı çıktı.

20.dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Aytaç Kara’nın çektiği şut kaleyi bulmuyor.

23.dakikada Adana Demirspor atağında Abat Aimbetov’un çektiği şut ev sahibi ekibin savunmasından döndü.

30.dakikada Kasımpaşa’nın golü geldi. Adana Demirsporlu futbolcuların çıkarken kaptırdığı topla buluşan Nuno Da Costa, ceza alanı içerisine gönderdiği topa Haris Hajradinovic düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı.

45.dakikada gelişen ev sahibi atağında Gökhan Gül’ün çektiği şut kaleyi bulmadı ve bu da ilk yarının son atağı oldu. Soyunma odalarına Kasımpaşa’nın 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

İKİNCİ YARI

48.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Nabil Alioui’nin kullandığı serbest vuruşta hiçbir Demirsporlu futbolcu dokunamayınca bu atakta sonuçsuz kaldı.

59.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Yusuf Sarı’nın çekti şut kaleyi bulmuyor.

60.dakikada Kasımpaşa 2-0 öne geçti. Gelişen ev sahibi ekibin atağında Kevin Rodrigues’in pasında ilk golün asistini yapan Nuno Da Costa bu sefer düzgün bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkartan golü Adana Demirspor filelerine gönderdi.

63.dakikada Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Yusuf Sarı ve Abat Aimbetov oyundan çıkarlarken, Tayfun Aydoğan ve Ali Yavuz Kol oyuna giren isimler oldu.

65.dakikada Adana Demirspor farkı 1’e indiren golü kaydetti. Gelişen Mavi-Lacivretliler’in atağında oyuna iki dakika önce giren Ali Yavuz Kol’un pasını çok iyi değerlendiren Yusuf Barasi topu Kasımpaşa filelerine gönderdi: 2-1

İki dakika sonra Kasımpaşaspor’un golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken VAR pozisyonu incelemeye aldı ve golü iptal etti.

73.dakikada Kasımpaşaspor da iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Gökhan Gül’ün Loret Sadiku girerken, Aytaç Kara’nın yerine de Cafu oyuna girdi.

76.dakikada gelişen ev sahibi atağında Haris Hajradinovic’in çektiği şut Adana Demirspor kalecisi Deniz kurtardı.

77.dakikada Adana Demirspor’da Abdulsamet Burak oyundan çıkarken Salih Kavrazlı oyuna girdi.

Adana Demirspor, oyunun son dakikalarına kadar 2-1 mağlup girdiği karşılaşmada uzatma bölümünde 93.dakikada Jovan Manev’in golüyle durumu 2-2 yaptı ve İstanbul’dan bir puanla döndü. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor