ŞİMŞEK, ROMANYA’YA UMUTLU GİDİYOR

Adana Demirspor, yarın saat 20.30’da deplasmanda oynayacağı CFR Cluj takımıyla oynayacağı maç için büyük ihtimalle bugün Romanya’ya gitmesi bekleniyor. Mavi-Lacivertlilerde morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Adana Demirspor, CFR Cluj maçının hazırlıklarına bir gün ara verdikten sonra tekrar çalışmaya başladı. Teknik Direktör Patric Kluivert yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçiren Mavi-Lacivertli futbolcular artık maç gününü beklemeye başladılar. Futbolcularda motivasyon üst seviyede gözükürken, teknik direktör Patric Kluivert temkinli konuşmaya özen gösteriyor. Kluivert, “CFR Cluj takımını herkes küçük görüyor. Ben öyle düşünmüyorum, bu tür takımlar sıkı bir savunma yapıp, kontraataklara iyi çıkarlar. Bu tür takımlara karşı iyi oynamanız yeterli olmayabilir. Elinize geçirdiğiniz fırsatları gole dönüştürmeniz gerekir, yoksa strese girebilirsiniz. Futbolcularımı bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyardım. Rakibimizi küçük görmüyoruz, ama her iki maçı da kazanarak turu geçen taraf biz olacağız” dedi.

Futbolcular ise yaptıkları açıklamalarında, “Yeni teknik direktörümüz Patric Kluivert geldiğinden itibaren çalışmalarımızın temposu arttı. Adana Demirspor’un ilk kez Avrupa arenasına çıkıyor. Bizim bunda payımız olduğu için çok mutluyuz. Şimdi ilk kez çıkılan bu arenada Adana Demirspor’u daha iyi yerlere çıkarmaya çalışacağız.  Adana Demirspor taraftarları bize güveniyor, biz de onların güvenini boşa çıkarmamaya çalışacağız ve bir üst tura çıkıp play-off müsabakalarına çıkmak istiyoruz” diye konuştu. Diğer taraftan CFR Cluj-Adana Demirspor maçını Azerbaycanlı hakem Elchin Masiyev yönetecek. Müsabaka TV 8,5’tan canlı yayınlanacak.  Adana Demirspor, rakibini saf dışı bırakırsa 3.ön elemede Osijek (Hırvatistan)-Zalaegerszegi TE eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Konferans Ligi 3.eleme turu ilk maçları 10 Ağustos, rövanşları ise 17 Ağustos’ta oynanacak. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor